Product

Οδηγός παιδικού και νεανικού βιβλίου 1986

Product

Οδηγός πάρκου απολιθωμένου δάσους Λέσβου

Οδηγός παραγώγων προϊόντων στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά

Κωδικός:
90816
Description: 

[...] Το παρόν εγχειρίδιο παρουσιάζει τα παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα που έχουν εισαχθεί έως σήμερα στην ελληνική αγορά, εξηγώντας τη λειτουργία τους αλλά και παραθέτοντας ρεαλιστικά -βασισμένα σε ιστορικές τιμές-παραδείγματα για την ακόμη μεγαλύτερη κατανόηση της
πρακτικής τους εφαρμογής και εν γένει χρησιμότητας.

22,22 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το παρόν εγχειρίδιο παρουσιάζει τα παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα που έχουν εισαχθεί έως σήμερα στην ελληνική αγορά, εξηγώντας τη λειτουργία τους αλλά και παραθέτοντας ρεαλιστικά -βασισμένα σε ιστορικές τιμές-παραδείγματα για την ακόμη μεγαλύτερη κατανόηση της πρακτικής τους εφαρμογής και εν γένει χρησιμότητας. [...] Η αγορά των παραγώγων προϊόντων αναδύεται σήμερα ως μία μεγάλη πρόκληση αναφορικά με την πληρότητα και το μέλλον της ίδιας της ελληνικής κεφαλαιαγοράς. Η γνωριμία μας με αυτήν αλλά και η πιθανή συμμετοχή μας σε κάποια μελλοντική χρονική στιγμή, πρέπει να γίνεται με συστηματικό και ορθολογικό τρόπο, ώστε να μεγιστοποιούνται κάθε φορά οι πιθανότητες αποκόμισης θετικών εμπειριών και εν γένει αποτελεσμάτων, συμβάλλοντας στην ακόμη μεγαλύτερη διάδοση του ίδιου του θεσμού. (από τον πρόλογο του Ν. Ηρ. Γεωργιάδη)
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-86767-6-2
Book pages: 
185
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Σπούδασε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με εξειδίκευση στη χρηματοοικονομική. Κατόπιν εξετάσεων στο Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών έχει αποκτήσει το Πιστοποιητικό Συμβούλου Πελατών. Έχει παρουσιάσει μελέτες του για την κεφαλαιαγορά και τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές σε Διεθνή και Πανελλήνια Συνέδρια. Δημοσιεύσεις του έχουν φιλοξενηθεί κατά το παρελθόν σε γνωστά έντυπα της Ελλάδας, όπως τα περιοδικά "Χρήμα", "Έψιλον 7", καθώς και την εφημερίδα "το Βήμα".

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-86767-6-2
Book pages: 
185
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο