Product

Οδηγός σπουδών 2008

Product

Οδηγός σπουδών 2010

Οδηγός σπουδών 2009

Κωδικός:
143079
Manufacturer: 
Description: 

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των τεσσάρων εκδόσεων, κυκλοφόρησε ο νέος οδηγός σπουδών για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, Αμερικής, Καναδά και άλλων 17 χωρών, τα προγράμματα σπουδών από ΗΠΑ και Μ. Βρετανία που προσφέρονται στη χώρα μας, τις κατατάξεις του Times Good University Guide ανά κλάδο, τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, τα καλύτερα ΜΒΑ, καθώς και ανά κλάδο, έρευνες, άρθρα, τις καλύτερες ιστοσελίδες για την εκπαίδευση, τις επαγγελματικές μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις ACCA, CIA, CFΑ, DipIFR και πολλά ακόμη.

25,48 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των τεσσάρων εκδόσεων, κυκλοφόρησε ο νέος οδηγός σπουδών για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, Αμερικής, Καναδά και άλλων 17 χωρών, τα προγράμματα σπουδών από ΗΠΑ και Μ. Βρετανία που προσφέρονται στη χώρα μας, τις κατατάξεις του Times Good University Guide ανά κλάδο, τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, τα καλύτερα ΜΒΑ, καθώς και ανά κλάδο, έρευνες, άρθρα, τις καλύτερες ιστοσελίδες για την εκπαίδευση, τις επαγγελματικές μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις ACCA, CIA, CFΑ, DipIFR και πολλά ακόμη. Το βιβλίο δεν είναι απλά ένας οδηγός με διευθύνσεις και ιστοσελίδες Πανεπιστημίων. Περιέχει στοιχεία που το συνδέουν με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα. Επίσης, το βιβλίο περιέχει υποδείγματα, ειδικό γλωσσάριο, τις κατατάξεις των εγκυροτέρων φορέων για τα πανεπιστήμια, το κόστος ζωής και προγραμμάτων και άλλα. Τέλος, είναι ένα βιβλίο - βοήθημα απαραίτητο και κατά τη διάρκεια των σπουδών αφού απαντά σε ερωτήματα τα οποία κάνουν πολύ συχνά υποψήφιοι και γονείς σχετικά με τις διαδικασίες και τα προγράμματα σπουδών.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6797-02-3
Book pages: 
603
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης γεννήθηκε στο Χάρτφορντ Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1968. Είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κάτοχος Bachelor of Arts (BA) από το University of Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει Master of Arts (MA) από το University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, είναι κάτοχος Doctorate Degree (PhD) από το University of Surrey και διπλωματούχος Εταιρικής Διακυβέρνησης (Corporate Governance) του ACCA. Είναι μέλος του Royal Society for the Encouragement of Arts Manufactures and Commerce (RSA), μέλος του APSA (American Political Science Association), και μέλος του ΑΑPC (American Association of Political Consultants).
Είναι υπεύθυνος για πολλά προγράμματα σπουδών του εξωτερικού που έχουν έρθει στη χώρα μας και για την εισαγωγή -συνεταιρικά- προγραμμάτων σπουδών για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις στην Ελλάδα με τη δημιουργία της Globaltraining στα τέλη της δεκαετίας του '90.
Έχει διδάξει για τα: University of Surrey, University of Strathclyde, Keele University, University of Indianopolis, New York College, SBS, Sport College, Intercollege Globaltraining, Henley Management College και ATC θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση, οργάνωση και στρατηγική επιχειρήσεων, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις και θέματα διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκής διοίκησης.
Από το 1999 είναι Γ. Διευθυντής - Συνέταιρος της Globaltraining.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6797-02-3
Book pages: 
603
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο