Product

Οδηγός της Java 2

Product

Οδηγός της JavaScript

Οδηγός της Java 2

Κωδικός:
109905
Manufacturer: 
Description: 

Μάθετε να προγραμματίζετε στη Java από τον κορυφαίο προγραμματιστή και συγγραφέα Herbert Schildt. Εξ ολοκλήρου ανανεωμένος και ενημερωμένος για να καλύπτει την πλατφόρμα Java 2, Standard Edition 5 (J2SE 5), αυτός ο αναλυτικός οδηγός θα σας μάθει όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό ουσιαστικά σε μηδέν χρόνο. Θα ξεκινήσετε από την αρχή, μαθαίνοντας γιατί η Java είναι η κυρίαρχη γλώσσα στο Internet, τη σχέση της με τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και τη γενική μορφή ενός προγράμματος Java.

31,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μάθετε να προγραμματίζετε στη Java από τον κορυφαίο προγραμματιστή και συγγραφέα Herbert Schildt. Εξ ολοκλήρου ανανεωμένος και ενημερωμένος για να καλύπτει την πλατφόρμα Java 2, Standard Edition 5 (J2SE 5), αυτός ο αναλυτικός οδηγός θα σας μάθει όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό ουσιαστικά σε μηδέν χρόνο. Θα ξεκινήσετε από την αρχή, μαθαίνοντας γιατί η Java είναι η κυρίαρχη γλώσσα στο Internet, τη σχέση της με τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και τη γενική μορφή ενός προγράμματος Java. Στη συνέχεια, θα προχωρήσετε στα βασικά της Java, όπως είναι οι τύποι δεδομένων, οι τελεστές, οι προτάσεις ελέγχου προγραμμάτων, οι κλάσεις, τα αντικείμενα και οι μέθοδοι. Ακολουθούν πιο εξειδικευμένα θέματα, όπως η κληρονομικότητα, ο χειρισμός εξαιρέσεων, το σύστημα εισόδου/εξόδου, η πολυνηματικότητα και οι μίνι-εφαρμογές applets. Ο Herb ασφαλώς καλύπτει τα ισχυρά νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στη J2SE 5, όπως οι γενικοί τύποι, η αυτοπλαισίωση, οι απαριθμήσεις και η στατική εισαγωγή. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε στη Java σήμερα με αυτόν τον κατανοητό και εύχρηστο οδηγό.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-512-498-Χ
Book pages: 
647
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Herbert Schildt είναι ο κορυφαίος συγγραφέας βιβλίων προγραμματισμού. Αποτελεί αυθεντία στις γλώσσες C, C++, Java και C#, και είναι κορυφαίος προγραμματιστής των Windows. Τα βιβλία του για τον προγραμματισμό έχουν πουλήσει περισσότερο από 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί στις κυριότερες γλώσσες. Έχει γράψει πολλά bestsellers και είναι ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου "The Art of Java". Ο Schildt κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-512-498-Χ
Book pages: 
647
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο