Product

Οδηγός φυτοπροστασίας

Product

Οδηγός χρηματοδοτικών εργαλείων

Οδηγός χειρομαντείας για όλους

Κωδικός:
68745
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι: η επιστημονική ανάλυση του χεριού· η κρίση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, τα ελαττώματα και οι ικανότητές της· η επιλογή επαγγέλματος· οι προοπτικές της ζωής· η επιλογή συντρόφου· η διάγνωση ασθενειών· προβλέψεις για πιθανές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή.
Είναι μια κατανοητή, πλούσια εικονογραφημένη πραγματεία, που θα επιτρέψει στον αναγνώστη να ευεργετηθεί από τη χειρομαντεία στην καθημερινή του ζωή.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι: η επιστημονική ανάλυση του χεριού· η κρίση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, τα ελαττώματα και οι ικανότητές της· η επιλογή επαγγέλματος· οι προοπτικές της ζωής· η επιλογή συντρόφου· η διάγνωση ασθενειών· προβλέψεις για πιθανές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή. Είναι μια κατανοητή, πλούσια εικονογραφημένη πραγματεία, που θα επιτρέψει στον αναγνώστη να ευεργετηθεί από τη χειρομαντεία στην καθημερινή του ζωή.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-1987-6
Book pages: 
334
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Οξυδερκής μελετητής των απόκρυφων επιστημών, ο Σρι Κρίσνα Ντας (γεν. 1913) αφιέρωσε 35 χρόνια από τη ζωή του στη μελέτη της χειρομαντείας. Εξέτασε χιλιάδες χέρια ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο και απ' όλες τις κοινωνικές τάξεις. Για να επιβεβαιώσει την ορθότητα των προβλέψεών του σχετικά με την εμφάνιση ασθενειών, επισκέφθηκε νοσοκομεία για να μελετήσει τα χέρια ασθενών. Οι έρευνές του τον οδήγησαν στην Αγγλία, στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Άπω Ανατολή.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-1987-6
Book pages: 
334
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο