Product

Οδός Σόλωνος 69

Product

Οδός Σωκράτους

Οδός Σουλεϊμάν Πασά

Κωδικός:
138639
Description: 

Κάιρο, δεκαετία του '50...

Μια πόλη που την πλημμυρίζουν οι μυρωδιές και οι μελωδίες. Μια κοινωνία που λατρεύει την κομψότητα και φλυαρεί για την αγάπη... Στα σαλόνια, στις αγορές της, ακούς να μιλούν ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά· όπως και οι ήρωες του μυθιστορήματος, που ζουν νωχελικά σε αυτό το σαγηνευτικό σταυροδρόμι των πολιτισμών.

Παρακολουθώντας τις ζωές τους, ξετυλίγεται η ­ίδια η ιστορία... Μια καινούρια αρχή ή ένα αναπότρεπτο τέλος;...

18,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάιρο, δεκαετία του '50... Μια πόλη που την πλημμυρίζουν οι μυρωδιές και οι μελωδίες. Μια κοινωνία που λατρεύει την κομψότητα και φλυαρεί για την αγάπη... Στα σαλόνια, στις αγορές της, ακούς να μιλούν ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά· όπως και οι ήρωες του μυθιστορήματος, που ζουν νωχελικά σε αυτό το σαγηνευτικό σταυροδρόμι των πολιτισμών. Παρακολουθώντας τις ζωές τους, ξετυλίγεται η ­ίδια η ιστορία... Μια καινούρια αρχή ή ένα αναπότρεπτο τέλος;...
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-14-1892-Χ
Book pages: 
533
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζεράλ Μεσαντιέ γεννήθηκε το 1931. Δημοσίευσε το πρώτο μυθιστόρημά του σε ηλικία είκοσι χρονών. Ως δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης ενός μηνιαίου επιστημονικού περιοδικού ασχολείται κυρίως με τη μελέτη κοινωνικών θεμάτων. Στα έργα του, που ξεπερνούν τα εξήντα, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ιστορικά μυθιστορήματα, βιογραφίες, ιστορικά και θρησκειολογικά δοκίμια.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-14-1892-Χ
Book pages: 
533
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο