Product

Οδός δημιουργικής γραφής, αριθμός 3

Product

Οδός ελευθερίας

Οδός διαφυγής

Κωδικός:
76009
Manufacturer: 
Description: 

Στην "Οδό διαφυγής" μέσα από ένα πυκνό κείμενο που διαθέτει άρτια δομημένη γλώσσα, παρακολουθούμε την εσωτερική διαδρομή του ήρωα, καθώς η ιστορία του οδεύει προς το τέλος· ή μήπως διαισθανόμαστε το τέλος της Ιστορίας του Ανθρώπου;
Δίχως συναισθηματικές ευκολίες και κοινωνιολογικές απλουστεύσεις, η "Οδός διαφυγής" προσπαθεί να εμβαθύνει στο πρόβλημα του σύγχρονου μαζικοποιημένου ατόμου και να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές εκείνων που πασχίζουν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους.

11,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην "Οδό διαφυγής" μέσα από ένα πυκνό κείμενο που διαθέτει άρτια δομημένη γλώσσα, παρακολουθούμε την εσωτερική διαδρομή του ήρωα, καθώς η ιστορία του οδεύει προς το τέλος· ή μήπως διαισθανόμαστε το τέλος της Ιστορίας του Ανθρώπου; Δίχως συναισθηματικές ευκολίες και κοινωνιολογικές απλουστεύσεις, η "Οδός διαφυγής" προσπαθεί να εμβαθύνει στο πρόβλημα του σύγχρονου μαζικοποιημένου ατόμου και να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές εκείνων που πασχίζουν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους.
Publications Date: 
1995
Book pages: 
177
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκος Πετρόπουλος γεννήθηκε στην Αρκαδία το 1955, όπου κι έζησε τα παιδικά του χρόνια. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η "Οδός διαφυγής" είναι το τρίτο του βιβλίο, μετά τις "Ασκήσεις ακροβασίας" και τον "Φόβο του μηδενός παραλλήλου".

Publications Date: 
1995
Book pages: 
177
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο