Product

Οικογένεια στο απόσπασμα

Product

Οικογένεια του φωτός

Οικογένεια της συμφοράς

Κωδικός:
120683
Manufacturer: 
Description: 

O συγγραφέας και δημοσιογράφος Augusten Burroughs έχει χαρακτηριστεί από το Entertainment Weekly ως ένας από τους δεκαπέντε πιο αστείους ανθρώπους στην Αμερική. Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος σε όποιον διαβάσει την "Οικογένεια της συμφοράς", τη συγκλονιστική του αυτοβιογραφία.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O συγγραφέας και δημοσιογράφος Augusten Burroughs έχει χαρακτηριστεί από το Entertainment Weekly ως ένας από τους δεκαπέντε πιο αστείους ανθρώπους στην Αμερική. Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος σε όποιον διαβάσει την "Οικογένεια της συμφοράς", τη συγκλονιστική του αυτοβιογραφία. Παιδί χωρισμένων γονιών, ο Burroughs μεγάλωσε με τον ψυχίατρο της μητέρας του και την οικογένειά του, σε ένα περιβάλλον γεμάτο κωμικές ιδιαιτερότητες και τραγικά περιστατικά. Καθώς τα όρια ανάμεσα στο σωστό και το λάθος γίνονταν δυσδιάκριτα, ο νεαρός Burroughs έχτισε το παζλ της προσωπικότητάς του αντλώντας ερεθίσματα από την ντίσκο κουλτούρα και τους τηλεοπτικούς ήρωες της δεκαετίας του '70. Όλες οι ιστορίες που αφηγείται ο Augusten Burroughs στην "Οικογένεια της συμφοράς" είναι αληθινές. Αν δεν ήταν τόσο εξωφρενικά κωμικές, θα αποτελούσαν το ημερολόγιο ενός εφήβου σε σύγχυση. Όμως, ο Burroughs κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει από αυτή την ταραγμένη εφηβεία, αλλά και να διδαχτεί από τον παραλογισμό της και να χτίσει μια προσωπικότητα συναρπαστική και πολύπλευρη. "Η Οικογένεια της συμφοράς" μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στη μεγάλη οθόνη από το σκηνοθέτη Ryan Murphy, με πρωταγωνιστές τους Annete Benning, Brian Cox, Alec Baldwin, Joseph Cross και Gwyneth Paltrow.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6680-25-8
Book pages: 
344
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Augusten Burroughs είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας των βιβλίων "Dry", "Magical Thinking" και "Possible Side Effects", όλα best sellers στις Η.Π.Α. Το "Entertainment Weekly" κατατάσσει τον Augusten μεταξύ των δεκαπέντε πιο αστείων ανθρώπων στην Αμερική. Σήμερα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και τη δυτική Μασαχουσέτη.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6680-25-8
Book pages: 
344
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο