Product

Οι αλυσίδες

Product

Οι Αμερικάνοι δικαστές και ο πόλεμος της τρομοκρατίας

Οι Αλφαβητούληδες

Κωδικός:
76917
Description: 

Πρόκειται για ένα σύγχρονο παιδαγωγικό βιβλίο που μαθαίνει ευχάριστα σε κάθε παιδί την αλφαβήτα και τα επαγγέλματα.
Οι "αλφαβητούληδες" είναι η αλφαβήτα προσωποποιημένη. Κάθε γράμμα κι ένα επάγγελμα. Τα παιδιά μαθαίνουν για τον Βήτα το Βιβλιοπώλη, τη Δέλτα τη Δασκάλα, τον Ζήτα τον Ζαχαροπλάστη... κι άλλους πολλούς, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο γράμμα και χρωματίζοντας το κάθε επάγγελμα. Με διασκεδαστικό τρόπο θα ψάξουν και θα βρουν το Μ του Μάγειρα, το Ρ του Ράφτη, μαθαίνοντας σωστά την αλφαβήτα.

11,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο παιδαγωγικό βιβλίο που μαθαίνει ευχάριστα σε κάθε παιδί την αλφαβήτα και τα επαγγέλματα. Οι "αλφαβητούληδες" είναι η αλφαβήτα προσωποποιημένη. Κάθε γράμμα κι ένα επάγγελμα. Τα παιδιά μαθαίνουν για τον Βήτα το Βιβλιοπώλη, τη Δέλτα τη Δασκάλα, τον Ζήτα τον Ζαχαροπλάστη... κι άλλους πολλούς, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο γράμμα και χρωματίζοντας το κάθε επάγγελμα. Με διασκεδαστικό τρόπο θα ψάξουν και θα βρουν το Μ του Μάγειρα, το Ρ του Ράφτη, μαθαίνοντας σωστά την αλφαβήτα.
Subtitle: 
Ζωγραφίζω, γράφω και μαθαίνω
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7936-39-6
Book pages: 
57
Book Dimensions: 
23χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μαρία Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι νηπιαγωγός και υπεύθυνη τμήματος σε νηπιακό σταθμό.
Τελείωσε τις παιδαγωγικές της σπουδές το 1989. Ενδιαφέρεται για την εξέλιξη των παιδιών μέσα από τη δημιουργία και τη γνώση. Από το 1992 έως το 1996 ασχολήθηκε και με τη μουσειακή αγωγή, για την προσχολική ηλικία.
Το 2000 εκδόθηκαν θεατρικά της έργα με τίτλο: "Οι Μικροί Θεατρίνοι". Ακολούθησαν τα εκπαιδευτικά βιβλία: "Μάθε παιχνιδάκια με γραμμές και σχηματάκια", "Α, Β, ...Θ, φτου και βγήκα", "1, 2, 3, φτου ξελευτερία", "Μια βόλτα με τα γράμματα", "Μια βόλτα με τους αριθμούς", ασκήσεις για παιδιά από 3 έως 6 ετών, "Οι Αλφαβητούληδες" καθώς επίσης και το παραμύθι: "Χριστούγεννα στη Χώρα του Βυθού", όλα από τις εκδόσεις Χατζηλάκος.
Συνεργάζεται με το περιοδικό "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο"

Subtitle: 
Ζωγραφίζω, γράφω και μαθαίνω
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7936-39-6
Book pages: 
57
Book Dimensions: 
23χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο