Product

Οι ηθοποιοί

Product

Οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και οι επιδράσεις τους στον άνθρωπο

Οι Ηλείοι της Αμερικής και του Καναδά

Κωδικός:
127453
Product Categories: 
Description: 

Πολλοί οι Ηλείοι συμπατριώτες μας που προτίμησαν τις ΗΠΑ και τον Καναδά προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης, η συντριπτική δε πλειοψηφία πέτυχε του σκοπού της με τη σκληρή εργασία, εκμεταλλευόμενη το δαιμόνιο της ελληνικής φυλής.

Το βιβλίο παρουσιάζει το δεύτερο μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα των Ηλείων στη βορειοαμερικάνικη ήπειρο και επικεντρώνεται στην ιστορία των Ηλειακών Συλλόγων της Αμερικής και του Καναδά, καθώς και στην Πανηλειακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά, από το 1950 μέχρι τις μέρες μας.

16,82 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πολλοί οι Ηλείοι συμπατριώτες μας που προτίμησαν τις ΗΠΑ και τον Καναδά προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης, η συντριπτική δε πλειοψηφία πέτυχε του σκοπού της με τη σκληρή εργασία, εκμεταλλευόμενη το δαιμόνιο της ελληνικής φυλής. Το βιβλίο παρουσιάζει το δεύτερο μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα των Ηλείων στη βορειοαμερικάνικη ήπειρο και επικεντρώνεται στην ιστορία των Ηλειακών Συλλόγων της Αμερικής και του Καναδά, καθώς και στην Πανηλειακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά, από το 1950 μέχρι τις μέρες μας. Ξετυλίγει τη ζωή διακεκριμένων συμπατριωτών μας που διέγραψαν και διαγράφουν μια φωτεινή πορεία και εντυπωσιάζει ο όγκος των στοιχείων που δίδονται για Ηλείους που έφτασαν μέχρι και να διεκδικήσουν την προεδρία των ΗΠΑ, να γίνουν γερουσιαστές, βουλευτές και δήμαρχοι, να πρωτοστατήσουν στο χώρο της έβδομης τέχνης, του εμπορίου, της επιστήμης, των γραμμάτων κ.λ.π. Υπενθυμίζει ακόμα τις μεγάλες δωρεές που έκαναν και συνεχίζουν να προσφέρουν στον γενέθλιο τόπο οι ομογενείς μας, κάτι για το οποίο θα τους είμαστε όλοι μας ευγνώμονες...
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6744-03-5
Book pages: 
302
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αμαλιάδα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6744-03-5
Book pages: 
302
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αμαλιάδα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο