Product

Οι Τρώες

Product

Οι Τσέντσι

Οι Τρώες και οι γείτονές τους

Κωδικός:
118573
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι Τρώες, οι γείτονές τους και η ιστορία της Τροίας από το 3000 π.Χ. μέχρι την πτώση και τον αφανισμό της πόλης στη βυζαντινή περίοδο. Με χάρτες, διαγράμματα και φωτογραφίες ο Trevor Bryce αξιοποιεί νέα αρχαιολογικά ευρήματα και ρίχνει φως σε κρυμμένα μυστικά.
Με δεδομένη τη συμβολή της Τροίας στην Ιλιάδα και βασιζόμενος σε χιττιτικά κείμενα, που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, ο συγγραφέας θέτει το ζήτημα της ιστορικότητας του Τρωικού Πολέμου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι Τρώες, οι γείτονές τους και η ιστορία της Τροίας από το 3000 π.Χ. μέχρι την πτώση και τον αφανισμό της πόλης στη βυζαντινή περίοδο. Με χάρτες, διαγράμματα και φωτογραφίες ο Trevor Bryce αξιοποιεί νέα αρχαιολογικά ευρήματα και ρίχνει φως σε κρυμμένα μυστικά. Με δεδομένη τη συμβολή της Τροίας στην Ιλιάδα και βασιζόμενος σε χιττιτικά κείμενα, που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, ο συγγραφέας θέτει το ζήτημα της ιστορικότητας του Τρωικού Πολέμου. Στο κείμενο παρουσιάζονται οι αρχαιολογικές ανασκαφές από τη βικτοριανή εποχή μέχρι σήμερα και μέσα από τα εννέα επίπεδα της Τροίας, ο αναγνώστης έρχεται σε επαφή με την ιστορία μιας μητρόπολης που βίωσε την οικονομική ευημερία αλλά και φυσικές καταστροφές, εξεγέρσεις και πολέμους.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-210-515-1
Book pages: 
271
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Trevor Bryce είναι επίτιμος σύμβουλος έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ και μέλος της Αυστραλιανής Ακαδημίας Ανθρωπιστικών Επιστημών. Άλλα έργα του: "The Kingdom of the Hittites" (1998), "Life and Society in the Hittite World" (2002), "Letters of the Great Kings of the Ancient Near East" (2003).

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-210-515-1
Book pages: 
271
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο