Product

Οι έφηβοι και το Internet

Product

Οι εφιάλτες της Κασσάνδρας

Οι έφηβοι του Κολωνού

Κωδικός:
45116
Description: 

Με το μυθιστόρημα "Οι Έφηβοι του Κολωνού" η συγγραφέας συμπληρώνει την τριλογία που άρχισε με Τα κορίτσια του Ερεχθείου και Ζευγάρια της Αθήνας. Το βιβλίο μετατρέπεται σε μια σκηνή όπου εκτυλίσσεται το δράμα. Ο Κολωνός είναι ένας τόπος συμβολικός, όπως συμβολικοί είναι κι οι κάτοικοί του. Ανάμεσά τους κυκλοφορούμε και εμείς, αδιάφοροι, ενοχλημένοι, επικριτές, φοβισμένοι, ακόμα και συμμετέχοντες συνειδητά ή ασυνείδητα.

6,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Με το μυθιστόρημα "Οι Έφηβοι του Κολωνού" η συγγραφέας συμπληρώνει την τριλογία που άρχισε με Τα κορίτσια του Ερεχθείου και Ζευγάρια της Αθήνας. Το βιβλίο μετατρέπεται σε μια σκηνή όπου εκτυλίσσεται το δράμα. Ο Κολωνός είναι ένας τόπος συμβολικός, όπως συμβολικοί είναι κι οι κάτοικοί του. Ανάμεσά τους κυκλοφορούμε και εμείς, αδιάφοροι, ενοχλημένοι, επικριτές, φοβισμένοι, ακόμα και συμμετέχοντες συνειδητά ή ασυνείδητα. Η ποικιλία, η πολυμορφία, η πολλαπλότητα των χαρακτήρων, οι περιπέτειές τους και το τέλος τους κρατούν τον αναγνώστη σε μια πλήρη διανοητική ανησυχία, χωρίς να χάνεται ούτε στιγμή η επαφή με τη μυθιστορηματική εμπειρία. Ένα καινούριο είδος γραφής, όπου η σύλληψη, η δομή και η πραγματοποίησή της φανερώνουν για μια ακόμα φορά τη συγγραφική ικανότητα της Ι. Καρατζαφέρη.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2837-4
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ιωάννα Καρατζαφέρη ταυτίστηκε από νέα με τη λογοτεχνία. Η ίδια λέει πως η λογοτεχνία είναι η παράλληλη γραμμή με τη φυσική της ύπαρξη. Η καταγωγή της, τα παιδικά της χρόνια, οι σπουδές της, τα ταξίδια της, οι χαρές, οι απολαύσεις, οι πικρές στιγμές και οι απογοητεύσεις μετατρέπονταν όλα σε μυθιστορηματική γραφή. Γνωστή ως μυθιστοριογράφος, μετέφρασε, έγραψε βιβλία για παιδιά και νέους, συνεργασίες, επιφυλλίδες και σχολιάζει στον Τύπο την καθημερινότητα.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2837-4
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο