Product

Οι αλήθειες των άλλων

Product

Οι αληθινοί Σουλιώτες

Οι αληθινές προφητείες του Νοστράδαμου

Κωδικός:
66968
Description: 

Νοστράδαμος. Αυτή η εμβληματική φιγούρα του δεκάτου έκτου αιώνα, αυτός ο ανθρωπιστής, αυτός ο επιφανής προφήτης, έχει εμπνεύσει με τη ζωή και το έργο του αμέτρητους καλλιτέχνες, πολλά από τα έργα των οποίων παρατίθενται σε αυτό το πλούσια εικονογραφημένο λεύκωμα. Πέρα από μία σύντομη αλλά επί της ουσίας αναφορά στη ζωή του Νοστράδαμου, ο αναγνώστης θα ανακαλύψει τις αδιάσειστες προφητείες των σημαντικότερων γεγονότων της ιστορίας μας.

13,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Νοστράδαμος. Αυτή η εμβληματική φιγούρα του δεκάτου έκτου αιώνα, αυτός ο ανθρωπιστής, αυτός ο επιφανής προφήτης, έχει εμπνεύσει με τη ζωή και το έργο του αμέτρητους καλλιτέχνες, πολλά από τα έργα των οποίων παρατίθενται σε αυτό το πλούσια εικονογραφημένο λεύκωμα. Πέρα από μία σύντομη αλλά επί της ουσίας αναφορά στη ζωή του Νοστράδαμου, ο αναγνώστης θα ανακαλύψει τις αδιάσειστες προφητείες των σημαντικότερων γεγονότων της ιστορίας μας. Αν και έχουν περάσει τέσσερις αιώνες από το θάνατό του, η σύγχρονη πραγματικότητα αλλά και το επικείμενο μέλλον αποδεικνύουν ολοένα και περισσότερο πόσο επίκαιρες είναι οι προβλέψεις του.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8196-42-6
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζαν - Σαρλ ντε Φοντμπρίν έχει εκδώσει μία σειρά βιβλίων σχετικά με τη ζωή και το έργο του Νοστράδαμου, συνεχίζοντας μ' αυτόν τον τρόπο το έργο του πατέρα του. Μερικά από αυτά είναι: "Ο Νοστράδαμος, ιστορικός και προφήτης", "Οι προφητείες των πάπων του Αγίου Μαλαχία" και οι "Κομήτες και προφητείες". Το 1999, ολοκληρώνει μ' έναν εκπληκτικό τρόπο τη σχετική με τον Νοστράδαμο μελέτη του, εκδίδοντας το "Νοστράδαμος, από το 1999 έως τη χρυσή εποχή" καθώς και το "Νοστράδαμος, ιατρός και προφήτης".

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8196-42-6
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο