Product

Οι αριθμοί 1

Product

Οι αριθμοί 1-20

Οι αριθμοί 1-20

Κωδικός:
116094
Description: 

Οι παιχνιδοκάρτες "Οι αριθμοί" είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για έναν ή περισσότερους παίκτες. Περιέχει 48 καρτέλες αναγνώρισης αριθμών.
Τρόποι παιχνιδιού:
1ος: Δείχνουμε στο παιδί τις γαλάζιες κάρτες από την πλευρά των αντικειμένων και ζητάμε να τα μετρήσει σωστά. Γυρνώντας τις κάρτες μπορεί να δει το σωστό αριθμό (αυτοδιόρθωση).
2ος: Δείχνουμε στο παιδί τις κίτρινες κάρτες από την πλευρά του ζαριού και ζητάμε να αναγνωρίσει τον αριθμό. Γυρνώντας τις κάρτες μπορεί να διαβάσει τη σωστή απάντηση (αυτοδιόρθωση).

4,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι παιχνιδοκάρτες "Οι αριθμοί" είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για έναν ή περισσότερους παίκτες. Περιέχει 48 καρτέλες αναγνώρισης αριθμών. Τρόποι παιχνιδιού: 1ος: Δείχνουμε στο παιδί τις γαλάζιες κάρτες από την πλευρά των αντικειμένων και ζητάμε να τα μετρήσει σωστά. Γυρνώντας τις κάρτες μπορεί να δει το σωστό αριθμό (αυτοδιόρθωση). 2ος: Δείχνουμε στο παιδί τις κίτρινες κάρτες από την πλευρά του ζαριού και ζητάμε να αναγνωρίσει τον αριθμό. Γυρνώντας τις κάρτες μπορεί να διαβάσει τη σωστή απάντηση (αυτοδιόρθωση). 3ος: Κάθε παιδί διαλέγει μια κίτρινη κάρτα και την ταιριάζει με την αντίστοιχη γαλάζια. - Κάθε φορά που ο παίκτης κάνει σωστά μία από τις παραπάνω δραστηριότητες κρατάει τις κάρτες και ξαναπαίζει. - Νικητής είναι ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες κάρτες. - Μπορεί να παιχτεί με την επίβλεψη κάποιου μεγάλου ή μόνο με παιδιά (και στο σχολείο).
Subtitle: 
48 παιχνιδοκάρτες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-412-638-5
Book Dimensions: 
18χ9
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Άγνωστο Δέσιμο
Subtitle: 
48 παιχνιδοκάρτες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-412-638-5
Book Dimensions: 
18χ9
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Άγνωστο Δέσιμο