Product

Οι γυναίκες με τα μαύρα

Product

Οι γυναίκες ποτέ δεν ξεχνούν, οι άντρες ποτέ δε θυμούνται

Οι γυναίκες μιάμισης ζωής

Κωδικός:
87420
Αuthor: 
Description: 

Πιστεύει πως η καρδιά του είναι τόσο μεγάλη, που χωράει πολλές γυναίκες, και σαν το σαρκοφάγο ζώο αποζητά τον έρωτα λυσσαλέα. Χωρίς ακόμα να έχει εκδώσει κανένα βιβλίο του, φαντασιώνεται πως είναι μεγάλος συγγραφέας και τροφοδοτεί τα γραπτά του με εμπειρίες έντονες. Νιώθει πως για να γράψει, πρέπει να είναι πάντα ερωτευμένος.
Να ένας άντρας που φτάνει για να γνωρίσουμε πολλούς άντρες καλύτερα!

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πιστεύει πως η καρδιά του είναι τόσο μεγάλη, που χωράει πολλές γυναίκες, και σαν το σαρκοφάγο ζώο αποζητά τον έρωτα λυσσαλέα. Χωρίς ακόμα να έχει εκδώσει κανένα βιβλίο του, φαντασιώνεται πως είναι μεγάλος συγγραφέας και τροφοδοτεί τα γραπτά του με εμπειρίες έντονες. Νιώθει πως για να γράψει, πρέπει να είναι πάντα ερωτευμένος. Να ένας άντρας που φτάνει για να γνωρίσουμε πολλούς άντρες καλύτερα! Ως πιστός οπαδός του Τριφό, ο πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος του Βίκι αγαπά τις γυναίκες χωρίς περιορισμούς και ανακαλύπτει μέσα από αυτές την αληθινά μοναδική ουσία της ζωής. Οι γυναίκες δεν εγείρουν απλά τον αισθησιασμό, πάνω απ' όλα αποτελούν απόκρυφους κόσμους που περιμένουν να εξερευνηθούν. (Lombardia oggi)
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-417-079-1
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μάρκο Βίκι γεννήθηκε στη Φλωρεντία το 1957. Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα ιταλικά λογοτεχνικά περιοδικά και είναι επίσης συγγραφέας θεατρικών έργων. Ζει στο Κιάντι. Το πρώτο του μυθιστόρημα "Συγκάτοικος να σου πετύχει!" - το οποίο μεταφέρθηκε στο θέατρο και τον κινηματογράφο - κυκλοφορεί από την Εμπειρία Εκδοτική.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-417-079-1
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο