Product

Ο Μακρύς Χειμώνας

Product

Πορεία μιας ζωής

Οι ειδήσεις των 11

Κωδικός:
37912P
Εκδότης: 
Συγγραφέας: 
Description: 

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ KLAX-TV. Ακόμη μια άθλια, γεμάτη νέφος μέρα στην KLAX· βαρετές κωμωδίες φλυαρούν άσκοπα, άθλιες ταινίες προβάλλονται μέχρι το τελικό διάλειμμα του σταθμού και η Ομάδα των Ειδήσεων ασχολείται με τα συνηθισμένα χολλυγουντιανά σκάνδαλα και με ιστορίες για επιθέσεις πεινασμένων κογιότ. Σήμερα όμως τα πράγματα κάθε άλλο παρά φυσιολογικά είναι.
ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ονομάζονται. Είναι βίαιοι οικο-τρομοκράτες, οπλισμένοι σαν αστακοί και δεν έχουν απλά καταλάβει το σταθμό - έχουν κάνει πειρατεία και στις ειδήσεις.

25,00 €
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ KLAX-TV. Ακόμη μια άθλια, γεμάτη νέφος μέρα στην KLAX· βαρετές κωμωδίες φλυαρούν άσκοπα, άθλιες ταινίες προβάλλονται μέχρι το τελικό διάλειμμα του σταθμού και η Ομάδα των Ειδήσεων ασχολείται με τα συνηθισμένα χολλυγουντιανά σκάνδαλα και με ιστορίες για επιθέσεις πεινασμένων κογιότ. Σήμερα όμως τα πράγματα κάθε άλλο παρά φυσιολογικά είναι. ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ονομάζονται. Είναι βίαιοι οικο-τρομοκράτες, οπλισμένοι σαν αστακοί και δεν έχουν απλά καταλάβει το σταθμό - έχουν κάνει πειρατεία και στις ειδήσεις. ΤΑ ΚΑΚΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ότι έχουν συνδέσει το σταθμό και τους εαυτούς τους με τόσα εκρηκτικά που αρκούν για να κάνουν μια τεράστια τέτοια τρύπα στον πλανήτη που προσπαθούν να σώσουν - και είναι αποφασισμένοι να το κάνουν αν δεν εκπληρωθούν τα εντελώς απίθανα αιτήματά τους. ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ: η Συντακτική Ομάδα Ειδήσεων του Σταθμού έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη συγκλονιστικότερη υπόθεση της δεκαετίας - την ίδια τους την απαγωγή - και η τηλεθέαση φτάνει στα ύψη. .
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1998
Αριθ. Σελίδων: 
464
Διαστάσεις Βιβλίου: 
21x14
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1998
Αριθ. Σελίδων: 
464
Διαστάσεις Βιβλίου: 
21x14
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1