Product

Οι επτά πνευματικοί νόμοι για τους γονείς

Product

Οι επτά πνευματικοί νόμοι της επιτυχίας

Οι επτά πνευματικοί νόμοι της Γιόγκα

Κωδικός:
91849
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν διαπιστώσει ότι η Γιόγκα αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να βελτιώσει κανείς την ευλυγισία, την ισορροπία και την αντοχή του, ενώ απολαμβάνουν την αίσθηση της γαλήνης και της ζωτικότητας που τους κατακλύζει κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, αλλά και τους συντροφεύει στην καθημερινή τους ζωή. Αυτά τα ωφέλη είναι από μόνα τους αρκετά για να ωθήσουν κάποιον να ασχοληθεί με την άσκηση της Γιόγκα. Ωστόσο, αποτελούν μόνο ένα μικρό τμήμα της απίστευτης μεταμορφωτικής δύναμης αυτής της πολύτιμης πνευματικής πρακτικής.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν διαπιστώσει ότι η Γιόγκα αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να βελτιώσει κανείς την ευλυγισία, την ισορροπία και την αντοχή του, ενώ απολαμβάνουν την αίσθηση της γαλήνης και της ζωτικότητας που τους κατακλύζει κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, αλλά και τους συντροφεύει στην καθημερινή τους ζωή. Αυτά τα ωφέλη είναι από μόνα τους αρκετά για να ωθήσουν κάποιον να ασχοληθεί με την άσκηση της Γιόγκα. Ωστόσο, αποτελούν μόνο ένα μικρό τμήμα της απίστευτης μεταμορφωτικής δύναμης αυτής της πολύτιμης πνευματικής πρακτικής. "Οι επτά πνευματικοί νόμοι της Γιόγκα" προχωρούν ακόμα βαθύτερα, παρέχοντάς μας όλα εκείνα τα κλειδιά που θα διευρύνουν τον νου μας και θα μας οδηγήσουν στην αληθινή πραγμάτωση της ψυχικής αρμονίας και της Φώτισης. Ακόμα, με συνειδητή εξάσκηση, οι αρχές και οι τεχνικές της Γιόγκα που περιγράφονται βήμα-βήμα στο βιβλίο αυτό, μας εξασφαλίζουν την ανάδυση του πλήρους δυναμικού μας, την ικανότητα να προσφέρουμε και να δεχόμαστε αβίαστα αγάπη, καθώς και την κατάκτηση της επιτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός για υγεία, αρμονία και πνευματική επίτευξη
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8317-44-4
Book pages: 
232
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Deepak Chopra είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της Ψυχοσωματικής Iατρικής και του Aνθρώπινου Δυναμικού. Έχει γράψει περισσότερα από πενήντα βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν κάνει ρεκόρ πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Eίναι ο ιδρυτής του Iδρύματος The Chopra Center for Well Being (www.chopra.com), καθώς και πρόεδρος του Oργανισμού Alliance for a New Humanity (www.anhglobal.org).
To περιοδικό Time έχει αναγνωρίσει τον Deepak Chopra ως έναν από τους εκατό σημαντικότερους ανθρώπους του 20ού αιώνα, χαρακτηρίζοντάς τον "ποιητή-προφήτη της εναλλακτικής ιατρικής". Aπό τις εκδόσεις Έσοπτρον κυκλοφορούν τα βιβλία του: Zωή Mετά τον Θάνατο, Kάμα Σούτρα και οι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι του Έρωτα, Eιρήνη-ο Mόνος Δρόμος, Tο Bιβλίο των Mυστικών, Άμεση Eκπλήρωση, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Eπιτυχίας, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Γιόγκα, Δύναμη, Eλευθερία και Xάρις, Τέλειο Ξεκίνημα-Eυτυχισμένη Zωή και Mεγαλώνοντας Ξανανιώστε, Ανακαλύπτοντας το Σώμα, Ανασταίνοντας την Ψυχή.
www.DeepakChopra.com

Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός για υγεία, αρμονία και πνευματική επίτευξη
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8317-44-4
Book pages: 
232
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο