Product

Οι κανόνες της τέχνης

Product

Οι κανόνες του καλού γονιού

Οι κανόνες της τύχης

Κωδικός:
64722
Manufacturer: 
Description: 

Τη ζωή μας την κυβερνά η τύχη. Από τα γονίδια που κληρονομούμε μέχρι το λαχείο που αγοράζουμε, η ζωή αποτελεί ένα τυχερό παιχνίδι. Στη δουλειά, την εκπαίδευση, τα ταξίδια, την υγεία και το γάμο, δοκιμάζουμε την τύχη μας ελπίζοντας να πετύχουμε το καλύτερο. Σε τούτο το βιβλίο, λοιπόν, εξετάζονται θέματα όπως η τύχη, η αβεβαιότητα, ο κίνδυνος, η πιθανότητα, η στατιστική και οι στατιστικές.

20,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τη ζωή μας την κυβερνά η τύχη. Από τα γονίδια που κληρονομούμε μέχρι το λαχείο που αγοράζουμε, η ζωή αποτελεί ένα τυχερό παιχνίδι. Στη δουλειά, την εκπαίδευση, τα ταξίδια, την υγεία και το γάμο, δοκιμάζουμε την τύχη μας ελπίζοντας να πετύχουμε το καλύτερο. Σε τούτο το βιβλίο, λοιπόν, εξετάζονται θέματα όπως η τύχη, η αβεβαιότητα, ο κίνδυνος, η πιθανότητα, η στατιστική και οι στατιστικές. Η διήγηση ξεκινά από τους πρώτους παίκτες τυχερών παιχνιδιών, που πίστευαν ότι οι θεοί ελέγχουν τη ρίψη των ζαριών· περνά στον τζόγο και τις συμπτώσεις, το λόττο και τις ιπποδρομίες, τα γενέθλια, τους γενετικούς ελέγχους του DNA, τις κλινικές δοκιμές και τις εναλλακτικές θεραπείες, και φτάνει έως τις σύγχρονες έρευνες του χάους, της γενετικής και της κβαντικής θεωρίας
Subtitle: 
Πιθανότητες, κίνδυνοι και στατιστική
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7778-48-0
Book pages: 
265
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Brian S. Everitt είναι διευθυντής του Τμήματος Βιοστατιστικής και Υπολογιστικής στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Kings College, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Έχει συγγράψει περισσότερα από 30 βιβλία στατιστικής.

Subtitle: 
Πιθανότητες, κίνδυνοι και στατιστική
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7778-48-0
Book pages: 
265
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο