Product

Οι νάνοι των Χριστουγέννων συναχώθηκαν

Product

Οι ναυαγοί

Οι ναοί των Ελλήνων μεταναστών

Κωδικός:
100575
Description: 

Αρχιτεκτονικοί ρυθμοί, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστές, Αγιογράφοι, Ζωγράφοι, Ξυλογλύπτες, Άλλοι καλλιτέχνες και τεχνίτες, Δωρητές, Αφιερωτές.

62,32 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αρχιτεκτονικοί ρυθμοί, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστές, Αγιογράφοι, Ζωγράφοι, Ξυλογλύπτες, Άλλοι καλλιτέχνες και τεχνίτες, Δωρητές, Αφιερωτές. Το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας και έρευνας σε ναούς, αρχεία, συλλογές, ενώ αξιοποιήθηκαν και πολύτιμες πληροφορίες που έδωσαν στο συγγραφέα-ερευνητή καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, εκκλησιαστικοί και κοινοτικοί παράγοντες. Αποτελεί ένα πολύτιμο Corpus και των ναών των μεταναστών σε ό,τι αφορά την ιστορία και την τέχνη τους και συμβάλλει στην ολοκλήρωση της εικόνας για το σύνολο τόσο της εκκλησιαστικής, όσο και της νεοελληνικής τέχνης. Πολλά από τα δημοσιευόμενα στοιχεία είναι ανέκδοτα.
Subtitle: 
Ιστορία και τέχνη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88856-0-4
Book pages: 
327
Book Dimensions: 
32χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Κώστας Μπαρούτας είναι διδάκτωρ αισθητικής, ιστορικός τέχνης. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Γαλλία, όπου έκαμε το διδακτορικό του, και στη Γερμανία. Έζησε έντεκα χρόνια σε διάφορες χώρες. Ερεύνησε πολλά αρχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συνέγραψε βιβλία, μελέτες, δοκίμια και άρθρα.

Subtitle: 
Ιστορία και τέχνη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88856-0-4
Book pages: 
327
Book Dimensions: 
32χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο