Product

Οι πέντε εποχές της φιλοσοφίας

Product

Οι πέντε κομμουνισμοί

Οι πέντε θιβετανικές ασκήσεις

Κωδικός:
61579
Manufacturer: 
Description: 

Οι Πέντε Θιβετανικές Ασκήσεις είναι ένα σύστημα απλών αλλά πολύ δυναμικών ασκήσεων γιόγκα. Προέλευση τους είναι τα Ιμαλάια. Είναι επίσης γνωστές ως Πέντε Τελετές για Ξανάνιωμα, κι έφτασαν στη Δύση στις αρχές του εικοστού αιώνα από έναν αξιωματικό του βρετανικού στρατού, που τις διδάχτηκε σε ένα θιβετιανό μοναστήρι λάμα. Οι Πέντε Θιβετανικές Ασκήσεις με ελάχιστο καθημερινό χρόνο και προσπάθεια μπορούν να αυξήσουν δραστικά τη φυσική δύναμη και ευλυγισία, καθώς και τη διανοητική οξύτητα.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Οι Πέντε Θιβετανικές Ασκήσεις είναι ένα σύστημα απλών αλλά πολύ δυναμικών ασκήσεων γιόγκα. Προέλευση τους είναι τα Ιμαλάια. Είναι επίσης γνωστές ως Πέντε Τελετές για Ξανάνιωμα, κι έφτασαν στη Δύση στις αρχές του εικοστού αιώνα από έναν αξιωματικό του βρετανικού στρατού, που τις διδάχτηκε σε ένα θιβετιανό μοναστήρι λάμα. Οι Πέντε Θιβετανικές Ασκήσεις με ελάχιστο καθημερινό χρόνο και προσπάθεια μπορούν να αυξήσουν δραστικά τη φυσική δύναμη και ευλυγισία, καθώς και τη διανοητική οξύτητα. Ακόμα και οι αρχάριοι στη γιόγκα θα έχουν την εμπειρία της απελευθέρωσης ενεργειακής δύναμης μέσα στο σώμα και στο νου. Η συστηματική εκτέλεση των ασκήσεων αυτών ανακουφίζει από τη μυική ένταση και το νευρικό στρες, βελτιώνει την αναπνοή και την πέψη, ωφελεί το καρδιαγγειακό σύστημα και οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση και ευεξία. Οι Πέντε Θιβετανικές Ασκήσεις μπορούν να γίνουν ισχυρό όχημα όχι μόνο για αναζωογόνηση των αισθήσεων αλλά και για προαγωγή της ζωτικής ενέργειας, με απώτερο σκοπό την εσωτερική μεταμόρφωση.
Subtitle: 
Πέντε δυναμικές ασκήσεις για υγεία, ενέργεια και προσωπική δύναμη
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-04-1880-2
Book pages: 
135
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κρίστοφερ Σ. Κίλαμ έχει διδάξει γιόγκα, διαλογισμό, και φυσική υγεία για περισσότερο από είκοσι χρόνια. Έχει επίσης δώσει διαλέξεις σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων σε περιοδικά αλλά και βιβλίων, όπως Σε αναζήτηση της νέας εποχής (In search of the new age), Εσωτερική δύναμη (Inner power), και Το ψωμί και η Βίβλος του φαγητού (The bread and circus whole food Bible).

Subtitle: 
Πέντε δυναμικές ασκήσεις για υγεία, ενέργεια και προσωπική δύναμη
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-04-1880-2
Book pages: 
135
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο