Product

Οι πνευματικές διδασκαλίες του Σενέκα

Product

Οι πνευματικοί κόσμοι

Οι πνευματικές διδασκαλίες του Ταό

Κωδικός:
99826
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

O Mark Forstater αποκαλύπτει την φιλοσοφία του Ταό, που σημαίνει "Ο Δρόμος", που ξεκίνησε στην γραπτή του μορφή με τον Τσουάνγκ Τζου τον 4ο αιώνα προ Χριστού, και παραμένει ανάμεσα στις πλέον σημαντικές φιλοσοφίες στον Ανατολικό κόσμο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O Mark Forstater αποκαλύπτει την φιλοσοφία του Ταό, που σημαίνει "Ο Δρόμος", που ξεκίνησε στην γραπτή του μορφή με τον Τσουάνγκ Τζου τον 4ο αιώνα προ Χριστού, και παραμένει ανάμεσα στις πλέον σημαντικές φιλοσοφίες στον Ανατολικό κόσμο. Τα πνευματικά έργα του Ταό είναι βαθιά, συγκινητικά, και απόλυτα μυστηριακά. Στα χέρια του Τσουάνγκ Τζου, έγιναν ακόμη διασκεδαστικά, εντυπωσιακά, παράδοξα και ριζοσπαστικά. Σ' αυτό το βιβλίο ο Forstater επιλέγει και ερμηνεύει ξανά τους μύθους και τις ιστορίες του Τσουάνγκ Τζου, που φωτίζουν την λειτουργία του Ταό, για τον σύγχρονο αναγνώστη. Ο Τσουάνγκ Τζου είναι πραγματικά ένας νεωτεριστής της ανθρώπινης σκέψης, και τα διασκεδαστικά και επινοητικά έργα του είναι σήμερα τόσο επίκαιρα όσο ήταν και 2.300 χρόνια πριν. Η φιλοσοφία του Ταό αποτελεί τη βάση των πάντων, από το feng shui και τον βελονισμό έως το Τάι Τσι και την παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6630-09-9
Book pages: 
274
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Mark Forstater είναι παραγωγός ταινιών, ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση, κασετών, και τώρα βιβλίων. Η πιο γνωστή κινηματογραφική του παραγωγή είναι "Οι Μόντυ Πάιθον και το Άγιο Δισκοπότηρο". Ο Forstater, γεννημένος στην Αμερική, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6630-09-9
Book pages: 
274
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο