Product

Οι σύγχρονοι διάλογοι της οθρόδοξης Εκκλησίας

Product

Οι συζητητές

Οι σύγχρονοι πειρατές των θαλασσών

Κωδικός:
96705
Manufacturer: 
Description: 

Η τρομοκρατία απλώνει τα πλοκάμια της στα αμπάρια των πλοίων και διακινεί παράνομα όπλα. Ποιοι κρατούν το στόμα τους κλειστό; Η αποζημίωση από τα ναυάγια αγγίζει αστρονομικά ποσά. Ποιοι τα καρπώνονται;
Φορτηγά και εμπορικά πλοία νηολογούνται σε εταιρίες - φαντάσματα. Ποιοι κρύβονται από πίσω;
Γιατί οι πλοιοκτήτριες εταιρίες συντηρούν πλοία που έπρεπε να έχουν αποσυρθεί; Όλη η αλήθεια για το τραγικό ναυάγιο του Κρίσταλ.
Οι σύγχρονοι πειρατές οργώνουν τις θάλασσες. Ποιές μεθόδους χρησιμοποιούν και ποιους στόχους επιλέγουν.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η τρομοκρατία απλώνει τα πλοκάμια της στα αμπάρια των πλοίων και διακινεί παράνομα όπλα. Ποιοι κρατούν το στόμα τους κλειστό; Η αποζημίωση από τα ναυάγια αγγίζει αστρονομικά ποσά. Ποιοι τα καρπώνονται; Φορτηγά και εμπορικά πλοία νηολογούνται σε εταιρίες - φαντάσματα. Ποιοι κρύβονται από πίσω; Γιατί οι πλοιοκτήτριες εταιρίες συντηρούν πλοία που έπρεπε να έχουν αποσυρθεί; Όλη η αλήθεια για το τραγικό ναυάγιο του Κρίσταλ. Οι σύγχρονοι πειρατές οργώνουν τις θάλασσες. Ποιές μεθόδους χρησιμοποιούν και ποιους στόχους επιλέγουν. Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε η δρομολόγηση του φέρι Εσθονία; Όλες οι αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το ναυάγιο και την τραγική μοίρα του πληρώματος. Ποιοι κινούν τα νήματα στο λαθρεμπόριο πετρελαίου, ποτών και τσιγάρων; Συγκλονιστικά στοιχεία για τη ίσως πιο κερδοφόρο επιχείρηση του πλανήτη. Πετρελαιοκηλίδες, μόλυνση, διατάραξη του οικοσυστήματος. Ποιοι ευθύνονται και γιατί δεν τιμωρούνται; Τα χτυπήματα της Αλ Κάιντα στη θάλασσα. Πώς δρουν οι επίδοξοι "Μπιν Λάντεν" των ωκεανών. Ένα διαρκές έγκλημα κατά του Ανθρώπου και της Θάλασσας.
Subtitle: 
Πειρατεία, ρύπανση, τρομοκρατία, λαθρεμπόριο... ένα διαρκές έγκλημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-441-142-Χ
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο William Langewiesche εργάζεται ως διεθνής ανταποκριτής του περιοδικού "The Atlantic Monthly". Παράλληλα, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, όπως: "Cutting for sign", "Sahara unveiled", "Inside the sky" και "American ground".

Subtitle: 
Πειρατεία, ρύπανση, τρομοκρατία, λαθρεμπόριο... ένα διαρκές έγκλημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-441-142-Χ
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο