Product

Οι τάσεις αυτοκτονίας του εφήβου

Product

Οι ταύροι της αυγής

Οι τάσεις των Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα

Κωδικός:
117215
Description: 

Το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων, Ι.Ο.Μ., ο ελληνικός οργανισμός έρευνας για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σε αντιστοιχία με τους σκοπούς του, συλλέγει και αναλύει σε συστηματική βάση υπό το πρίσμα των θεσμικών, οικονομικών, κοινωνιολογικών και τεχνολογικών εξελίξεων, τα δεδομένα για τις οπτικοακουστικές δραστηριότητες στην Ελλάδα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων, Ι.Ο.Μ., ο ελληνικός οργανισμός έρευνας για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σε αντιστοιχία με τους σκοπούς του, συλλέγει και αναλύει σε συστηματική βάση υπό το πρίσμα των θεσμικών, οικονομικών, κοινωνιολογικών και τεχνολογικών εξελίξεων, τα δεδομένα για τις οπτικοακουστικές δραστηριότητες στην Ελλάδα. Η οργάνωση των πληροφοριών έχει ως στόχο την εμπεριστατωμένη επιστημονική υποστήριξη του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε., των δημόσιων δομών οπτικοακουστικής επικοινωνίας, καθώς επίσης την εκπροσώπηση με βάση την συστηματοποίηση και προώθηση ελληνικών θεσμών στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς διαμόρφωσης προγραμμάτων και θεσμοθέτησης μέτρων στον συγκεκριμένο τομέα. Η προοδευτική κάθετη και οριζόντια διαφοροποίηση στην εκμετάλλευση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την τελευταία δεκαετία, έχει καθορίσει το ελληνικό επικοινωνιακό τοπίο. Για τη συστηματική δημοσίευση δεδομένων σχετικά με τα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα προχωρήσαμε στην πρώτη βασική χαρτογράφησή τους. Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον επιστημονικό συνεργάτη του Ι.Ο.Μ. Δρ. Μανώλη Χαιρετάκη, ως "μία κατ' εξοχήν ποσοτική αποτύπωση", αποτελεί την εισαγωγή στη σειρά "Τετράδια Επικοινωνίας του Ι.Ο.Μ.". [...] (Όλγα Κλειαμάκη, από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Μία κατ' εξοχήν ποσοτική αποτύπωση
Publications Date: 
1997
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μανώλης Χαιρετάκης είναι ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου δίδασκε θεωρία και εφαρμογές των Μ.Μ.Ε. και της διαφήμισης.. Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάσθηκε για δύο περίπου δεκαετίες σε ελληνικές και ξένες διαφημιστικές εταιρείες, σαν υπεύθυνος του τομέα του προγραμματισμού των ΜΜΕ και της έρευνας για τα ΜΜΕ. Έχει δημοσιεύσει πάνω από δέκα βιβλία και περισσότερο από 300 άρθρα και μελέτες για τα Μ.Μ.Ε. και είναι μέλος διεθνών ινστιτούτων για τα Μ.Μ.Ε.

Subtitle: 
Μία κατ' εξοχήν ποσοτική αποτύπωση
Publications Date: 
1997
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο