Product

Οι τραγουδιστές της Βρέμης

Product

Οι τραγωδίες του Αισχύλου

Οι τραγουδιστές του Θεού

Κωδικός:
140559
Manufacturer: 
Description: 

Ποιοι είναι αλήθεια οι άνθρωποι εκείνοι που έδωσαν ήχο και λόγια στην προσευχή μας και μελωποίησαν τους ύμνους της Εκκλησίας μας; Αυτοί οι άνθρωποι προικισμένοι ο καθένας με το τάλαντό του, έκαναν δοξολογία την φωτιά που έκαιγε την καρδιά τους.

Το πρώτο μέρος του νέου βιβλίου της Ζωής Κανάβα περιλαμβάνει τους μελωδούς των πρώτων χριστιανικών αιώνων: τον Ιγνάτιο τον Θεοφόρο, τον Πολύκαρπο Σμύρνης, τον Εφραίμ τον Σύρο, τον Αμβρόσιο Μεδιολάνων, τον Μεγάλο Αθανάσιο, τον Ανδρέα Κρήτης, τον Ρωμανό τον Μελωδό. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στους υμνογράφους της Εκκλησίας μας.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ποιοι είναι αλήθεια οι άνθρωποι εκείνοι που έδωσαν ήχο και λόγια στην προσευχή μας και μελωποίησαν τους ύμνους της Εκκλησίας μας; Αυτοί οι άνθρωποι προικισμένοι ο καθένας με το τάλαντό του, έκαναν δοξολογία την φωτιά που έκαιγε την καρδιά τους. Το πρώτο μέρος του νέου βιβλίου της Ζωής Κανάβα περιλαμβάνει τους μελωδούς των πρώτων χριστιανικών αιώνων: τον Ιγνάτιο τον Θεοφόρο, τον Πολύκαρπο Σμύρνης, τον Εφραίμ τον Σύρο, τον Αμβρόσιο Μεδιολάνων, τον Μεγάλο Αθανάσιο, τον Ανδρέα Κρήτης, τον Ρωμανό τον Μελωδό. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στους υμνογράφους της Εκκλησίας μας.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-328-367-3
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

H Zωή Kανάβα γεννήθηκε στην Aγχίαλο του Bόλου. Παρακολούθησε μαθήματα Eξελικτικής ψυχολογίας και Ψυχολογίας του παιδιού. Aσχολείται με την παιδική και την εφηβική λογοτεχνία, όπου είναι ο κατεξοχήν χώρος της, και στον οποίο έχει καταξιωθεί.
Έχει βραβευτεί από τον Kύκλο του Eλληνικού Παιδικού Bιβλίου, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, την Eλληνική Eταιρεία Xριστιανικών Γραμμάτων, τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και άλλους φορείς.Tο βιβλίο της "Πασχαλιά με Auto stop" (νέος τίτλος "Γεια χαρά, πάμε"), έχει αναγραφεί στον τιμητικό πίνακα του Πανεπιστημίου της Πάδοβα ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνουν τα βιβλία της: "Bίβλος για παιδιά", (Δ΄ έκδοση), "Πράξεις των Αποστόλων για νέους και παιδιά", και "Άι Bασίλης και το φλουρί της Bασιλόπιτας", των εκδόσεων Aκρίτας.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-328-367-3
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο