Product

Οι φιλόσοφοι και ο έρωτας

Product

Οι φιλόσοφοι του οικονομικού κόσμου

Οι φιλόσοφοι παίζουν μπάλα

Κωδικός:
108371
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τo βιβλίο αυτό μας λέει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί σε μερικούς από τους μεγαλύτερους στοχαστές του κόσμου αν είχαν το μυαλό στα πόδια κι όχι στο κεφάλι τους. Εκεί όπου ο Κόσμος της Σοφίας συναντάει την Αθλητική Κυριακή και ο αρχαίος Σωκράτης τον Βραζιλιάνο μάγο Σώκρατες, γεννιέται μια ιδανική ενδεκάδα που συνδυάζει τον ορθό λόγο, την καλλιτεχνική έμπνευση και την ποδοσφαιρική ευστοχία.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τo βιβλίο αυτό μας λέει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί σε μερικούς από τους μεγαλύτερους στοχαστές του κόσμου αν είχαν το μυαλό στα πόδια κι όχι στο κεφάλι τους. Εκεί όπου ο Κόσμος της Σοφίας συναντάει την Αθλητική Κυριακή και ο αρχαίος Σωκράτης τον Βραζιλιάνο μάγο Σώκρατες, γεννιέται μια ιδανική ενδεκάδα που συνδυάζει τον ορθό λόγο, την καλλιτεχνική έμπνευση και την ποδοσφαιρική ευστοχία. Κόψτε εισιτήριο ή στρωθείτε στον καναπέ για τον πιο συναρπαστικό αγώνα της χρονιάς, όταν η αφρόκρεμα του πολιτισμού και του αθλητισμού κατεβαίνει στο γήπεδο και τα δίνει όλα. Δείτε τον Σαίξπηρ που οι μακρινές μπαλιές του είναι πολύ κακό για το τίποτα, τον Καμύ με τις υπαρξιακές ανησυχίες του καθώς παλεύει να κρατήσει το μηδέν, τον Νίτσε που παίρνει κόκκινη όταν παραβαίνει το νόμο του διαιτητή για το καλό και το κακό, τον Έκο να τρέχει απ' τη μια περιοχή στην άλλη σαν εκκρεμές, αλλά και τον Μπομ Μάρλεϋ κολλημένο με την μπάλα και το χόρτο... "Οι φιλόσοφοι παίζουν μπάλα" είναι η εκπληκτική ιστορία μιας φανταστικής ομάδας που δεν έχει αντίπαλο στα μέτρα της.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-221-343-4
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Mark Perryman είναι συνιδρυτής της Philosophy Football, μιας εταιρείας με την προσωνυμία "προμηθευτές αθλητικών ειδών με πνευματικές περγαμηνές", που ξεκίνησε φτιάχνοντας ποδοσφαιρικές φανέλες με ονόματα και αποφθέγματα μεγάλων στοχαστών. Είναι τακτικός συνεργάτης του ποδοσφαιρικού περιοδικού "When Saturday Comes". Έχει συγγράψει την έκθεση της Fabian Society "Football United: New Labour, the Task Force and the Future of the Game" και έχει επιμεληθεί τα βιβλία "Altered States" και "The Blair Agenta", δύο συλλογές με δοκίμια σύγχρονης πολιτικής θεωρίας. Το "Philosophy Football είναι πάντως το πρώτο βιβλίο που ο Μαρκ αισθάνθηκε ότι είναι αρκετά μεγάλος για να το γράψει μόνος του.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-221-343-4
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο