Product

Οι φύλακες των μυστικών

Product

Οι φύλακες των ονείρων

Οι φύλακες των μυστικών

Κωδικός:
103681
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Λονδίνο, 1593: Στο ελισαβετιανό Λονδίνο ένα δίκτυο κατασκόπων ξεκινάει από το παλάτι και απλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Καθώς οι ραδιουργίες των αλληλοσπαρασσόμενων πλευρών δίνουν και παίρνουν, ο ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Κρίστοφερ Μάρλοου αφήνει κάθε βράδυ την πένα του και γλιστράει στα υγρά σοκάκια για να παρακολουθήσει υπόπτους, να κυνηγήσει τους εχθρούς του και να λύσει μυστήρια που έχουν να κάνουν με την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Λονδίνο, 1593: Στο ελισαβετιανό Λονδίνο ένα δίκτυο κατασκόπων ξεκινάει από το παλάτι και απλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Καθώς οι ραδιουργίες των αλληλοσπαρασσόμενων πλευρών δίνουν και παίρνουν, ο ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Κρίστοφερ Μάρλοου αφήνει κάθε βράδυ την πένα του και γλιστράει στα υγρά σοκάκια για να παρακολουθήσει υπόπτους, να κυνηγήσει τους εχθρούς του και να λύσει μυστήρια που έχουν να κάνουν με την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ. Νέα Υόρκη, σήμερα: Μια κλοπή και μια σειρά από μυστηριώδη εγκλήματα φέρνουν στο φως μια παμπάλαια συλλογή κωδίκων, που μόνο η Κέιτ, ιστορικός της τέχνης και πράκτορας ενός μοντέρνου κατασκοπευτικού δικτύου, μπορεί να αποκρυπτογραφήσει. Καθώς αναλαμβάνει την υπόθεση, αντιλαμβάνεται πως κάποιοι θέλουν να καταστρέψουν στοιχεία τεσσάρων αιώνων προκειμένου να προστατεύσουν κάποια σκοτεινά μυστικά, ικανά να αλλάξουν τη μοίρα του σύγχρονου κόσμου. Καθώς οι δύο παράλληλες αφηγήσεις εκτυλίσσονται στη σύγχρονη εποχή και στην Αγγλία του 16ου αιώνα, και καθώς η Κέιτ πλησιάζει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από το γεμάτο ερωτηματικά θάνατο του Μάρλοου, ετοιμάζεται να σφραγίσει μια παρόμοια μοίρα για τον εαυτό της.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-699-255-1
Book pages: 
528
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λέσλι Σίλμπετ σπούδασε ιστορία της επιστήμης στο Χάρβαρντ και λογοτεχνία της Αναγέννησης στην Οξφόρδη. Εργάζεται ως ιδιωτική ντετέκτιβ στη Νέα Υόρκη υπό την καθοδήγηση ενός πρώην αξιωματούχου της CIA. Έχει φέρει σε πέρας έρευνες σχετικές με κλεμμένα έργα τέχνης κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με ανεξιχνίαστους φόνους, διεθνείς απάτες και κρίσεις σε δίκτυα πολυεθνικών εταιρειών.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-699-255-1
Book pages: 
528
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο