Product

Οι 100 εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο

Product

Οι 100 καλύτερες συμβουλές πωλήσεων στον κόσμο

Οι 100 καλύτερες σάλτσες

Κωδικός:
91539
Αuthor: 
Description: 

Μια καλή σάλτσα μπορεί να μεταμορφώσει το πιο απλό πιάτο σε μικρό έργο τέχνης με θεαματικά γευστικά αποτελέσματα, καθώς ενισχύει την τροφή που συνοδεύει, προσθέτοντας άρωμα, γεύση, χρώμα και υφή.

Οι 100 πιο απολαυστικές συνταγές για σάλτσες και σως κάθε είδους, συγκεντρωμένες σε ένα βιβλίο, που κυριολεκτικά θα σας ανοίξει την όρεξη!
Εύκολο στη χρήση του, το βιβλίο είναι χωρισμένο σε κεφάλαια για λαχανικά, ζυμαρικά, κρέας, ψάρι ή επιδόρπια, προτείνοντάς σας την ιδανική σάλτσα, ανάλογα με το πιάτο που θέλετε να ετοιμάσετε.

18,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Μια καλή σάλτσα μπορεί να μεταμορφώσει το πιο απλό πιάτο σε μικρό έργο τέχνης με θεαματικά γευστικά αποτελέσματα, καθώς ενισχύει την τροφή που συνοδεύει, προσθέτοντας άρωμα, γεύση, χρώμα και υφή. Οι 100 πιο απολαυστικές συνταγές για σάλτσες και σως κάθε είδους, συγκεντρωμένες σε ένα βιβλίο, που κυριολεκτικά θα σας ανοίξει την όρεξη! Εύκολο στη χρήση του, το βιβλίο είναι χωρισμένο σε κεφάλαια για λαχανικά, ζυμαρικά, κρέας, ψάρι ή επιδόρπια, προτείνοντάς σας την ιδανική σάλτσα, ανάλογα με το πιάτο που θέλετε να ετοιμάσετε. Κλασικές ή σύγχρονες, απλές ή απαιτητικές, οι σάλτσες της Τζοάννα Φάροου απευθύνονται τόσο στους αρχάριους, όσο και στους μυημένους στα μυστικά της κουζίνας. Επιπλέον, στο βιβλίο "Οι 100 καλύτερες σάλτσες", θα βρείτε συμβουλές, προκειμένου να επιλέξετε τα καλύτερα υλικά, τον τρόπο σερβιρίσματος, αλλά και το πιάτο που ταιριάζει περισσότερο σε κάθε περίσταση, καθώς και οδηγίες από ειδήμονες για διάφορα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, όπως ο τρόπος να διασώσετε μια σβολιασμένη σάλτσα.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7220-67-6
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
28χ17
Publication Place: 
Αθήνα

Η Τζοάννα Φάροου γράφει άρθρα και βιβλία περί μαγειρικής και είναι στυλίστας φαγητών. Έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά και έχει γράψει διάφορα βιβλία μαγειρικής όπως τα "30 minute vegetarian", "Good fast family food" και "Simply cadbury's chocolate". Λατρεύει την μεσογειακή κουζίνα και ταξιδεύει συχνά στις χώρες της Μεσογείου. Έχει επισκεφθεί την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία προκειμένου να παίρνει ιδέες για καινούργιες συνταγές.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7220-67-6
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
28χ17
Publication Place: 
Αθήνα