Product

Οι 9 ζωές του Εδουάρδου

Product

Οι Beatles και τα τραγούδια τους

Οι 9 μήνες που επηρεάζουν τη ζωή μας

Κωδικός:
131238
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι απαντήσεις που δίνουν οι γονείς, είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση του παιδιού. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι απαντήσεις δεν είναι σχεδόν ποτέ ικανοποιητικές.

Στο σύγχρονο πολιτισμό, αυτά τα ερωτήματα φαίνονται κατά το πλείστο ανάρμοστα. Μόνο ένα παιδί θα μπορούσε να τα θέσει. Εν τούτοις, στην αυγή της νέας χιλιετηρίδας, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη σημασία της γέννησης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι απαντήσεις που δίνουν οι γονείς, είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση του παιδιού. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι απαντήσεις δεν είναι σχεδόν ποτέ ικανοποιητικές. Στο σύγχρονο πολιτισμό, αυτά τα ερωτήματα φαίνονται κατά το πλείστο ανάρμοστα. Μόνο ένα παιδί θα μπορούσε να τα θέσει. Εν τούτοις, στην αυγή της νέας χιλιετηρίδας, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη σημασία της γέννησης. Το παρόν βιβλίο αποτελεί εισαγωγή στις πρόσφατες εξελίξεις στην ψυχολογία της γέννησης και της ανθρώπινης ζωής πριν τη γέννηση. Ανοίγει νέους ορίζοντες στον αναγνώστη, βοηθώντας τον να κατανοήσει τη σπουδαιότητα των δικών του γεννητικών βιωμάτων.
Subtitle: 
Τα μόνιμα αποτελέσματα της προγεννητικής εμπειρίας στη ζωής μας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-364-357-2
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. Ludwig Janus γεννήθηκε στο Έσσεν της Γερμανίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ιατρική στο Μόναχο, στο Έσσεν και την Gottingen. Στην ψυχανάλυση εκπαιδεύτηκε στο Gottingen και τη Χαϊδελβέργη. Από το 1975, ο Δρ. Janus διατηρεί ιατρείο ψυχανάλυσης στη Χαϊδελβέργη, τη Φρανκφούρτη και τη Saarbrucken. Είναι διδάκτορας προγεννητικής ψυχολογίας στη Φρανκφούρτη και μέλος πολλών σωματείων που εκπροσωπούν την προγεννητική ψυχολογία και την ψυχοϊστορία. Έχει γράψει πάνω από 100 άρθρα σχετικά με θέματα ψυχανάλυσης, προγεννητικής ψυχολογίας και ψυχοϊστορίας. Επίσης, έχει γράψει 4 βιβλία για την προγεννητική ψυχολογία. Έχει επιμεληθεί πολλά βιβλία σχετικά με την προγγενητική ψυχολογία, καθώς και ντοκιμαντέρ σχετικά με την ψυχοϊστορία. Είναι παντρεμένος και έχει 6 παιδιά.

Subtitle: 
Τα μόνιμα αποτελέσματα της προγεννητικής εμπειρίας στη ζωής μας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-364-357-2
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο