Product

Ολυμπιακοί αγώνες και ο 6ος κύκλος

Product

Ολυμπιακοί αγώνες και ολυμπιονίκες με χρώμα

Ολυμπιακοί αγώνες και ολυμπιακό πνεύμα

Κωδικός:
87202
Manufacturer: 
Description: 

"Το αγωνιστικό πνεύμα ήταν κυρίαρχο χαρακτηριστικό του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Ο αθλητισμός ήταν μόνο μία μορφή αγωνίσματος, γιατί για τους αρχαίους Έλληνες αγώνας ήταν η ίδια τη ζωή".
Η ιστορία και πορεία των Ολυμπιακών Αγώνων, το ολυμπιακό πνεύμα, το "ευ αγωνίζεσθαι", η παιδεία στην αρχαία Ελλάδα, είναι θέματα που μπορούν να ευαισθητοποιήσουν το σύγχρονο άνθρωπο όσον αφορά στις αρχές και στις αξίες που κληρονόμησε και να τον οδηγήσουν στη σωστή διαχείρισή τους.

16,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Το αγωνιστικό πνεύμα ήταν κυρίαρχο χαρακτηριστικό του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Ο αθλητισμός ήταν μόνο μία μορφή αγωνίσματος, γιατί για τους αρχαίους Έλληνες αγώνας ήταν η ίδια τη ζωή". Η ιστορία και πορεία των Ολυμπιακών Αγώνων, το ολυμπιακό πνεύμα, το "ευ αγωνίζεσθαι", η παιδεία στην αρχαία Ελλάδα, είναι θέματα που μπορούν να ευαισθητοποιήσουν το σύγχρονο άνθρωπο όσον αφορά στις αρχές και στις αξίες που κληρονόμησε και να τον οδηγήσουν στη σωστή διαχείρισή τους. Είναι μια κληρονομιά για τον καθένα χωριστά και η ευθύνη είναι προσωπική. Στον αγώνα της ζωής όλοι μπορούμε να στεφθούμε νικητές!
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8325-72-2
Book pages: 
67
Book Dimensions: 
30χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μιμικάννα Αναστασάκη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και ασχολήθηκε με το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και το ραδιόφωνο.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8325-72-2
Book pages: 
67
Book Dimensions: 
30χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο