Product

Ομοιοπαθητική

Product

Ομοιοπαθητική

Ομοιοπαθητική

Κωδικός:
73859
Manufacturer: 
Description: 

Η Ομοιοπαθητική είναι ένα σύστημα θεραπείας που βασίζεται στη φράση του Ιπποκράτη "Όμοια Ομοίων Εισί Ιάματα". Η Ομοιοπαθητική είναι μία επαναστατική μέθοδος θεραπείας. Σύμφωνα με αυτήν η ασθένεια είναι απλά η έκφραση κάποιας διαταραχής που υπάρχει στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου ή του ζώου.

10,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ομοιοπαθητική είναι ένα σύστημα θεραπείας που βασίζεται στη φράση του Ιπποκράτη "Όμοια Ομοίων Εισί Ιάματα". Η Ομοιοπαθητική είναι μία επαναστατική μέθοδος θεραπείας. Σύμφωνα με αυτήν η ασθένεια είναι απλά η έκφραση κάποιας διαταραχής που υπάρχει στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου ή του ζώου. Η πραγματική αιτία της ασθένειας δεν βρίσκεται στα όργανα που νοσούν, ούτε στα μικρόβια ή τους ιούς αλλά σε ένα βαθύτερο, εσωτερικό, ενεργειακό επίπεδο του οργανισμού. Σε αυτό το επίπεδο, σύμφωνα με την Ομοιοπαθητική, η διαταραχή της λεγόμενης Ζωτικής Ενέργειας (Vital force), δηλαδή της ενεργειακής ισορροπίας, αποτελεί και την πραγματική αιτία των ασθενών. Τα φάρμακα της Ομοιοπαθητικής απλά ενεργοποιούν τις αμυντικές δυνάμεις του οργανισμού. Παρασκευάζονται από αγνές, φυσικές ουσίες και δεν παρουσιάζουν καθόλου παρενέργειες.
Subtitle: 
Τι είναι; Ερωτήσεις και απαντήσεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87770-7-0
Book pages: 
98
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Λύσανδρος Μυγιάκης είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Με την Ομοιοπαθητική ασχολείται από την δεκαετία του '80. Αρχικά τη διδάχτηκε από τον διεθνούς φήμης δάσκαλο της Ομοιοπαθητικής Γιώργο Βυθούλκα σε διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στο Νοσοκομείο Νίμιτς. Αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο British Institute of Homeopaty. Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων best seller. Ακόμη έχει μεταφράσει 15 βιβλία ιατρικού και ψυχολογικού περιεχομένου. Επίσης είναι ο εκδότης του ομοιοπαθητικού περιοδικού "ALTER-VET". Επιπρόσθετα προγραμματίζει και διευθύνει τη δημιουργία και παραγωγή της σειράς βιβλίων "Ομοιοπαθητική: Τα απαραίτητα βιβλία". Τέλος, μαζί με τον Δημήτρη Τσακίρη είναι ιδιοκτήτης των εκδόσεων Ομοιοπαθητικής και άλλων εναλλακτικών θεραπευτικών Alter - Similia.

Subtitle: 
Τι είναι; Ερωτήσεις και απαντήσεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87770-7-0
Book pages: 
98
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο