Product

Ονειροκριτικά

Product

Ονειρολόγιο

Ονειρολεξικό

Κωδικός:
134259
Manufacturer: 
Description: 

- Τι σημαίνει όταν βλέπουμε στον ύπνο μας έναν άγγελο ή μια αγελάδα;
- Αν δούμε ότι παίρνουμε διαζύγιο ή ότι μας χαρίζουν ένα διαμάντι;
- Αν ονειρευτούμε τον εαυτό μας ζητιάνο ή ακούσουμε την ίδια μας τη φωνή;

Με σαφήνεια, συνέπεια και οικονομία η Βιργινία Λεούση καταθέτει την πολυετή της εμπειρία, ώστε να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε τον πιο θαυμαστό από όλους τους κόσμους: το υποσυνείδητό μας.

10,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Τι σημαίνει όταν βλέπουμε στον ύπνο μας έναν άγγελο ή μια αγελάδα; - Αν δούμε ότι παίρνουμε διαζύγιο ή ότι μας χαρίζουν ένα διαμάντι; - Αν ονειρευτούμε τον εαυτό μας ζητιάνο ή ακούσουμε την ίδια μας τη φωνή; Με σαφήνεια, συνέπεια και οικονομία η Βιργινία Λεούση καταθέτει την πολυετή της εμπειρία, ώστε να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε τον πιο θαυμαστό από όλους τους κόσμους: το υποσυνείδητό μας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7952-37-5
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
14χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Με τις καθημερινές της συμβουλές και την τηλεοπτική της παρουσία η Βιργινία Λεούση κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της, διάσημου και μη, που της χάρισε την εικοσάχρονη πορεία της στον χώρο της Αστρολογίας και
της Μαντείας.
Θεωρεί ότι οι προβλέψεις είναι ο δρόμος που οδηγεί και γι' αυτό πάντα συμβουλεύει τα άτομα που την επισκέπτονται να βάζουν σε προτεραιότητα τη λογική και τις έντιμες μεθόδους πριν πάρουν αποφάσεις ζωής.
Έχει βραβευθεί από τον κυβερνήτη της πολιτείας της Georgia και από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της "Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως".

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7952-37-5
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
14χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο