Product

Ονειροπαγίδα

Product

Ονειροπαρμένο

Ονειροπαγίδες

Κωδικός:
130412
Description: 

Μια νεαρή κοπέλα, η Άννα, μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει στο νησί της, για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της, που δολοφονήθηκε. Το γεγονός αυτό θα σταθεί η αφορμή να μάθει η ηρωίδα όλη την αλήθεια για το παρελθόν τόσο το δικό της όσο και της μητέρας της, αλλά και για να γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά πολύ μεγαλύτερού της Μηνά.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

Μια νεαρή κοπέλα, η Άννα, μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει στο νησί της, για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της, που δολοφονήθηκε. Το γεγονός αυτό θα σταθεί η αφορμή να μάθει η ηρωίδα όλη την αλήθεια για το παρελθόν τόσο το δικό της όσο και της μητέρας της, αλλά και για να γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά πολύ μεγαλύτερού της Μηνά. Θα καταφέρει τελικά η Άννα να αντιμετωπίσει τις αλλεπάλληλες δολοφονικές απόπειρες εναντίον της, να συμφιλιωθεί με τα ένοχα μυστικά του σκοτεινού παρελθόντος, να αντιταχθεί στους αγγέλους-τιμωρούς του νησιού και να αγαπήσει; Το μέλλον είναι μπροστά της, αρκεί να νικήσει τους δαίμονες που στοίχειωσαν την οικογένειά της. Ένα καλοστημένο ψυχολογικό θρίλερ με μελετημένη, υπαινικτική ατμόσφαιρα, γεμάτο μυστήριο και προσμονή, σωστές δόσεις σασπένς και πλοκή κινηματογραφική.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1749-4
Book pages: 
518
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Δήμητρα Μπογιατζόγλου γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 1975 στην Καβάλα, όπου και μεγάλωσε. Πτυχιούχος της Αγγλικής Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Reading στην Αγγλία.
Τα τελευταία χρόνια ζει στην Ορεστιάδα, όπου και εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1749-4
Book pages: 
518
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο