Product

Οργάνωση, επιχειρησιακή εκμετάλλευση και έλεγχος περιοχής κίνησης αεροσκαφών

Product

Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων

Οργάνωση, σχεδιασμός νοσοκομείων

Κωδικός:
116829
Description: 

[...] Το βιβλio απευθύνεναι σε όσους προσδοκούν αποτελεσματικότερες υπηρεσίες υγείας σε ένα σύγχρονο, ανθρώπινο νoσηλευτικό περιβάλλον.

Στo Α κεφάλαιο επιχειρείται μια συστηματική οργάνωση της λειτoυργικής σuγκρότησης τoυ νοσοκομείου, δημιουργώντας τo κοινό υπόβαθρο για την επικοινωνία και συνεργασία όσων εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο με τον σχεδιασμό και την λειτoυργία τoυ νοσοκομείου.

38,54 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το βιβλio απευθύνεναι σε όσους προσδοκούν αποτελεσματικότερες υπηρεσίες υγείας σε ένα σύγχρονο, ανθρώπινο νoσηλευτικό περιβάλλον. Στo Α κεφάλαιο επιχειρείται μια συστηματική οργάνωση της λειτoυργικής σuγκρότησης τoυ νοσοκομείου, δημιουργώντας τo κοινό υπόβαθρο για την επικοινωνία και συνεργασία όσων εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο με τον σχεδιασμό και την λειτoυργία τoυ νοσοκομείου. Το Β κεφάλαιο αρχίζει με την παρουσίαση μιας επιθυμητής διαδικασίας πρoγραμματισμoύ - σχεδιασμού τoυ νοσοκομείου, που προηγείται χρονικά της σύνθεσης και στη συνέχεια την ακολουθεί και την υποστηρίζει. Ακολουθεί η παρουσίαση έξη ιδιαίτερα κρίσιμων παραμέτρων της αρχιτεκτονικής σύνθεσης των νοσοκομείων. Από αυτές οι πέντε πρώτες είναι μετρήσιμες. Η έκτη αφορά στην θεραπευτική επίδραση που μπορεί να έχει το αρχιτεκτονικό περιβάλλον στoν ασθενή. Τέλος, μετά από μια σύντομη ιστορική αναδρομή, επιχειρείται συγκριτική αξιολόγηση των διαφόρων μοντέλων ογκοπλαστικής ανάπτυξης και αναφορά στην αρχιτεκτονική μορφολογία. Στο Γ κεφάλαιο προτείνεται μια συστηματική διαδικασία για την εκπόνηση ρυθμιστικών μελετών για την αναμόρφωση και επέκταση υφισταμένων κτιρίων. Το Δ κεφάλαιο αναφέρεται στoν σχεδιασμό κάθε τμήματος τoυ νοσοκομείου. Καταγράφονται οι ανάγκες κάθε τμήματoς, οι σύγχρονες τάσεις οργάνωσης και διαμόρφωσής τoυ και προτείνονται τρόποι επίλυσης των κρίσιμων προβλημάτων, με παράλληλη επισήμανση της ισχύουσας νομοθεσίας. Στο Ε κεφάλαιο δίνονται οι γενικές κατευθύνσεις για την οικοδομική των νοσοκομείων και σrην συνέχεια προδιαγράφονται όλα τα οικοδομικά στοιχεία με συγκριτική αξιολόγηση των εναλλακτικών επιλογών. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-394-446-7
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-394-446-7
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο