Product

Ο Βουδισμός

Product

Ο βούρκος της γης

Ο Βουρβώνος Μαχαραγιάς

Κωδικός:
136252
Manufacturer: 
Description: 

Υπήρχε στο Μπουμποναί μια παράδοση σύμφωνα με την οποία ο Στρατάρχης των Βουρβώνων είχε αποκτήσει έναν γιο, τον οποίο έστειλε στις Ινδίες για να τον προφυλάξει από την μήνι του Φραγκίσκου Α΄... (Χρονικά του Μπουμποναί, 1892)

Ποιος θα μπορούσε καλύτερα από τον Michel de Grece, με τη βαθιά γνώση του της Ιστορίας και το απαράμιλλο αφηγηματικό του ταλέντο, να μας διηγηθεί το πεπρωμένο του λησμονημένου αυτού ήρωα;

Ιδού η θρυλική και άγνωστη ιστορία του Ιωάννη των Βουρβώνων, διαδόχου του θρόνου της Γαλλίας, που έγινε Ινδός μαχαραγιάς.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Υπήρχε στο Μπουμποναί μια παράδοση σύμφωνα με την οποία ο Στρατάρχης των Βουρβώνων είχε αποκτήσει έναν γιο, τον οποίο έστειλε στις Ινδίες για να τον προφυλάξει από την μήνι του Φραγκίσκου Α΄... (Χρονικά του Μπουμποναί, 1892) Ποιος θα μπορούσε καλύτερα από τον Michel de Grece, με τη βαθιά γνώση του της Ιστορίας και το απαράμιλλο αφηγηματικό του ταλέντο, να μας διηγηθεί το πεπρωμένο του λησμονημένου αυτού ήρωα; Ιδού η θρυλική και άγνωστη ιστορία του Ιωάννη των Βουρβώνων, διαδόχου του θρόνου της Γαλλίας, που έγινε Ινδός μαχαραγιάς.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7952-41-3
Book pages: 
237
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μισέλ ντε Γκρες ζει και εργάζεται στη Γαλλία.
Τα βιβλία του μεταφράζονται σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες και έχει γνωρίσει ως συγγραφέας παγκόσμια επιτυχία.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7952-41-3
Book pages: 
237
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο