Product

Ο Γέροντας Θεοδόσιος

Product

Ο γέροντας ιππότης

Ο Γέροντας Θεόφιλος Παραϊάν

Κωδικός:
126653
Description: 

Με το βιβλίο αυτό ο Έλληνας αναγνώστης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μία σημαντική μορφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας, τον γέροντα Θεόφιλο Παραϊάν, που ζει στο μοναστήρι Σίμπατα ντε σους της Τρανσυλβανίας. Από την βρεφική ηλικία στερήθηκε το φως του και μέσα από ένα τιτάνιο αγώνα κατόρθωσε να αποκτήσει παιδεία και βαθύτατη πνευματική καλλιέργεια.

Σήμερα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ομιλητές σε θέματα πνευματικής ζωής, αλλά και από τους καλύτερους πνευματικούς οδηγούς των σύγχρονων χριστιανών και ιδιαίτερα των νέων που διψούν για πνευματική ζωή.

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με το βιβλίο αυτό ο Έλληνας αναγνώστης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μία σημαντική μορφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας, τον γέροντα Θεόφιλο Παραϊάν, που ζει στο μοναστήρι Σίμπατα ντε σους της Τρανσυλβανίας. Από την βρεφική ηλικία στερήθηκε το φως του και μέσα από ένα τιτάνιο αγώνα κατόρθωσε να αποκτήσει παιδεία και βαθύτατη πνευματική καλλιέργεια. Σήμερα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ομιλητές σε θέματα πνευματικής ζωής, αλλά και από τους καλύτερους πνευματικούς οδηγούς των σύγχρονων χριστιανών και ιδιαίτερα των νέων που διψούν για πνευματική ζωή. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα δούμε καθαρά, χωρίς ρομαντικές τοποθετήσεις, το πόσο δύσκολο είναι να μείνει κανείς αταλάντευτος στην πνευματική του πορεία. Παράλληλα, θα διαπιστώσουμε ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να βγάλει τον άνθρωπο από τον αληθινό πνευματικό δρόμο αρκεί ο ίδιος να το επιθυμεί διακαώς, να αγωνίζεται με συνέπεια και ο Θεός να παρέχει τη χάρη και την ευλογία του. Ο ίδιος ο Γέροντας σε κάποια συνάφεια των λόγων του ομολογεί ότι κανένας δεν είναι σε θέση να οδηγήσει κυριολεκτικά κάποιον στο να βρει το Θεό. Όμως, η ζωή του Γέροντα και η καθαρή διδασκαλία του δείχνουν το Θεό, εμπνέουν στην αναζήτηση του Θεού και καθοδηγούν στη θεμελιωμένη σε υγιείς πνευματικές βάσεις κατά Χριστόν ζωή.
Subtitle: 
Χωρίς φως, φωτισμένος
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6677-21-4
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Χωρίς φως, φωτισμένος
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6677-21-4
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο