Product

Ο Πρασινούλης, η καρδιά του δάσους

Product

Ο Πρεβελάκης και η Γαλλία

Ο Πρεβεζάνος νεομάρτυρας Άγιος Χρήστος

Κωδικός:
150651
Manufacturer: 
Description: 

Ο Πρεβεζάνος νεομάρτυρας Άγιος Χρήστος θωρακισμένος με τη δύναμη του Ζωοποιού Σταυρού, με πίστη φλογερή, "ζέων αγάπης Χριστού υπέρ Χριστού", ως γενναίος στρατιώτης Του ομολογεί:

Ο Σταυρός είναι το ανίκητο όπλο για μας τους Χριστιανούς. Τον μισούν αλλά και τον τρέμουν οι δαίμονες και οι αντίχριστοι σταυρομάχοι. Εμείς όμως οι πιστοί, τον τιμούμε, τον προσκυνάμε και ψάλλουμε:

"Ο Σταυρός Σου, Κύριες, ζωή και ανάστασις υπάρχει τω λαώ Σου".

9,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Πρεβεζάνος νεομάρτυρας Άγιος Χρήστος θωρακισμένος με τη δύναμη του Ζωοποιού Σταυρού, με πίστη φλογερή, "ζέων αγάπης Χριστού υπέρ Χριστού", ως γενναίος στρατιώτης Του ομολογεί: Ο Σταυρός είναι το ανίκητο όπλο για μας τους Χριστιανούς. Τον μισούν αλλά και τον τρέμουν οι δαίμονες και οι αντίχριστοι σταυρομάχοι. Εμείς όμως οι πιστοί, τον τιμούμε, τον προσκυνάμε και ψάλλουμε: "Ο Σταυρός Σου, Κύριες, ζωή και ανάστασις υπάρχει τω λαώ Σου".
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8294-50-9
Book pages: 
78
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μιχάλης Κ. Τσώλης γεννήθηκε στο χωριό Παπαδάτες Λάκκας Σουλίου της Πρέβεζας. Είναι αριστούχος πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών. Εργάστηκε, επί σειρά ετών, ως συντάκτης στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.
Συνεργάσθηκε ειδικότερα με περιοδικά, όπως: "Ιστορία Εικονογραφημένη", "Εικόνες", "Γονείς", "Τηλέραμα" και άλλα, ως συντάκτης-συγγραφέας θεμάτων παιδαγωγικών, ιστορικών, θρησκευτικών και λαογραφικών.
Είναι συγγραφέας βιβλίων, όπως: "Γιορτές της Ρωμηοσύνης", "Λουλούδια κι Αγκάθια", και άλλων που αναφέρονται σε Νεομάρτυρες.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8294-50-9
Book pages: 
78
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο