Product

Ο Ρομπέν των δασών

Product

Ο Ρομπέν των δασών

Ο Ρομπέν των δασών

Κωδικός:
23360
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στα τέλη του 12ου αιώνα, ο βασιλιάς της Αγγλίας Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος αναχώρησε με το στράτευμά του σε σταυροφορία για να ελευθερώσει τους Αγίους Τόπους, αφήνοντας τη διακυβέρνηση του βασιλείου του στον αδερφό του, πρίγκιπα Ιωάννη, ο οποίος με την υποστήριξει άπληστων βαρώνων οδήγησε τον λαό στην εξαθλίωση.
Και τότε ο γενναίος Ρομπέν των Δασών, παρέα με τους συντρόφους του, έκανε ορμητήριό του το δάσος του Σέργουντ, πολεμώντας για τη σωτηρία του λαού του.

7,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα τέλη του 12ου αιώνα, ο βασιλιάς της Αγγλίας Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος αναχώρησε με το στράτευμά του σε σταυροφορία για να ελευθερώσει τους Αγίους Τόπους, αφήνοντας τη διακυβέρνηση του βασιλείου του στον αδερφό του, πρίγκιπα Ιωάννη, ο οποίος με την υποστήριξει άπληστων βαρώνων οδήγησε τον λαό στην εξαθλίωση. Και τότε ο γενναίος Ρομπέν των Δασών, παρέα με τους συντρόφους του, έκανε ορμητήριό του το δάσος του Σέργουντ, πολεμώντας για τη σωτηρία του λαού του. Ο "Ρομπέν των Δασών" είναι ένα μαγευτικό βιβλίο που ταξιδεύει τα παιδιά σε τόπους ιπποτικούς κι ονειρεμένους, μια μεγάλη περιπέτεια με ολοζώντανη εικονογράφηση.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-542-021-Χ
Book Dimensions: 
30χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

O Γουόλτερ Σκοτ γεννήθηκε στο Εδιμβούργο το 1771. Ποιητής και γόνιμος μυθιστοριογράφος, ανήκει στη γενιά του ιστορικού μυθιστορήματος του 19ου αιώνα (Ουγκώ, Δουμάς κ.ά.).

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-542-021-Χ
Book Dimensions: 
30χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο