Product

Ο Άγιος Ευφρόσυνος ο μάγειρας και η μαγειρική των αγίων

Product

Ο Άγιος Ζωτικός

Ο άγιος ζιγκολό

Κωδικός:
102869
Manufacturer: 
Description: 

Ο "άγιος ζιγκολό" μιλάει για έναν έρωτα βρόμικο, σκαμπρόζικο και πληρωμένο. Ο Σεμπαστιέν, ο λαμπρός διπλωμάτης με το πολλά υποσχόμενο μέλλον, ο καλός σύζυγος και πατέρας, θα γίνει μια αρσενική πόρνη. Όμως "Ο άγιος ζιγκολό" δεν είναι just a gigolo. Ο Σεμπαστιέν θα βιώσει έναν παθιασμένο έρωτα, πολύ πιο καταστροφικό από την απλή εκπόρνευση. Στην αγκαλιά της Ντόρας, μιας σεξουαλικά αποχαλινωμένης μυστικίστριας, θα φτάσει ώς τα έσχατα όρια του σωματικού και ηθικού ξεπεσμού.

5,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

Ο "άγιος ζιγκολό" μιλάει για έναν έρωτα βρόμικο, σκαμπρόζικο και πληρωμένο. Ο Σεμπαστιέν, ο λαμπρός διπλωμάτης με το πολλά υποσχόμενο μέλλον, ο καλός σύζυγος και πατέρας, θα γίνει μια αρσενική πόρνη. Όμως "Ο άγιος ζιγκολό" δεν είναι just a gigolo. Ο Σεμπαστιέν θα βιώσει έναν παθιασμένο έρωτα, πολύ πιο καταστροφικό από την απλή εκπόρνευση. Στην αγκαλιά της Ντόρας, μιας σεξουαλικά αποχαλινωμένης μυστικίστριας, θα φτάσει ώς τα έσχατα όρια του σωματικού και ηθικού ξεπεσμού. Το βιβλίο, που άλλοτε αγγίζει τη νοσηρότητα και άλλοτε το υπερβατικό, θα ενθουσιάσει εκείνους που επιθυμούν να ξαναζήσουν τη συγκίνηση που ένιωσαν στο χλομό φως των "Μαύρων φεγγαριών του έρωτα."
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-263-116-3
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Με σπουδές φιλοσοφίας στο ενεργητικό του (έκανε το διδακτορικό του δίπλα στον Ρολάν Μπάρτ) γράφει εναλλάξ κάθε τόσο μυθιστορήματα και δοκίμια, αρθρογραφεί στο "Νουβέλ Ομπσερβατέρ", είναι διδάκτωρ της φιλοσοφίας στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών του Παρισιού και διδάσκει ως καθηγητής επισκέπτης σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Ο Πασκάλ Μπρυκνέρ είναι κοσμοπολίτης φύσει και θέσει. Γεννήθηκε το 1948 στο Παρίσι. Έζησε έξι χρόνια στην Αυστρία, πέρασε μέρος της εφηβείας του στη Λυόν και σε ηλικία δεκαέξι ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα στη γαλλική πρωτεύουσα. Συμμετείχε στον αναβρασμό του Μάη του '68 διακηρύσσοντας ότι: "Εκείνη την εποχή όλοι είμαστε κομμουνιστές". Έχει δύο παιδιά, ένα γιο και μία κόρη.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-263-116-3
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο