Product

Ο έμπορος ναυαγίων

Product

Ο έμπορος της Βαγδάτης και άλλες ιστορίες

Ο έμπορος της αμαρτίας

Κωδικός:
78450
Manufacturer: 
Description: 

Η περιπετειώδης πορεία ενός μοναχού από τη μεσαιωνική Αγγλία ως τις ιταλικές Άλπεις... Η δυσοίωνη προφητεία που πρέπει να μεταφέρει σε μια κοινωνία εμπόρων...

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η περιπετειώδης πορεία ενός μοναχού από τη μεσαιωνική Αγγλία ως τις ιταλικές Άλπεις... Η δυσοίωνη προφητεία που πρέπει να μεταφέρει σε μια κοινωνία εμπόρων... Ο παθιασμένος έρωτας δύο νέων ανθρώπων, ένας βιασμός και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη... Τα γεγονότα διασταυρώνονται, το υπερφυσικό γίνεται μέρος της πραγματικότητας και το κακό ενσαρκώνεται στο πρόσωπο ενός άντρα, που ζει για την ηδονή, την ισχύ και το χρήμα... Το ερωτικό πάθος ξεσπάει καταιγιστικό. Δίχως όρια, χωρίς φραγμούς. Στον αντίποδά του η αγάπη, που θα απαντήσει με τη γλυκύτητά της. "Ο Έμπορος της Αμαρτίας" ζει στο Μεσαίωνα, όμως νιώθουμε την καυτή ανάσα του ως τα σήμερα. Το βιβλίο, βασισμένο σ' έναν παλιό θρύλο, συναρπάζει.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8222-09-5
Book pages: 
480
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βαλέρια Μοντάλντι, δημοσιογράφος και κριτικός Τέχνης, ζει και εργάζεται στο Μιλάνο. "Ο έμπορος της αμαρτίας" είναι το πρώτο της βιβλίο για το οποίο βραβεύτηκε με το διεθνές "Όστια - Μάρε ντι Ρόμα".

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8222-09-5
Book pages: 
480
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο