Product

Ο ήχος στον κινηματογράφο

Product

Ο ήχος της ζωής

Ο ήχος της βροντής

Κωδικός:
52205
Description: 

Ο Σον Κόρτνεϊ, ο δυναμικός και παράφορος ήρωας του "Στα Νύχια του Λιονταριού", επιστρέφει από την πολύχρονη περιπλάνηση και τις περιπέτειές του στη ζούγκλα επιτυχημένος και πάμπλουτος. Όμως η τύχη θα του παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Από τη μια στιγμή στην άλλη, χάνει τα πάντα -το χρυσάφι του και τη γυναίκα που αγαπάει...Ό,τι απομένει στη ζωή του είναι ο πόλεμος!

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Σον Κόρτνεϊ, ο δυναμικός και παράφορος ήρωας του "Στα Νύχια του Λιονταριού", επιστρέφει από την πολύχρονη περιπλάνηση και τις περιπέτειές του στη ζούγκλα επιτυχημένος και πάμπλουτος. Όμως η τύχη θα του παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Από τη μια στιγμή στην άλλη, χάνει τα πάντα -το χρυσάφι του και τη γυναίκα που αγαπάει...Ό,τι απομένει στη ζωή του είναι ο πόλεμος! Όταν κοπάζουν οι μάχες, οι ενέδρες και οι ταραχές και βρίσκουν τέλος οι αιματηρές συμπλοκές σώμα με σώμα, ο Σον το μόνο που θέλει είναι να ξεχάσει μια για πάντα το παρελθόν και να ξαναχτίσει το μέλλον. Όμως το μίσος και ο φθόνος που ενεδρεύουν μέσα στην ίδια του την οικογένεια θα τον οδηγήσουν σε συγκρούσεις πολύ πιο οδυνηρές απ' όσες μάχες κι αν έχει δώσει στα ματωμένα οροπέδια της Νότιας Αφρικής...
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-450-128-3
Book pages: 
576
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γουίλμπουρ Σμιθ γεννήθηκε στην Κεντρική Αφρική το 1933. Σπούδασε στο Μάικλχαουζ και στο Πανεπιστήμιο Ρόουντς. Άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή το 1964, μετά την επιτυχία του βιβλίου του "Στα νύχια του λιονταριού", και από τότε έχει γράψει τριάντα ένα μυθιστορήματα, που έχουν πουλήσει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες. Όλα τα έργα του έχουν εκδοθεί και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Bell με πολύ μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα πεντακόσιες χιλιάδες αντίτυπα. Ταξιδεύει πολύ, σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας υλικό και διεξάγοντας έρευνες για τα βιβλία του. Ενδιαφέρεται βαθιά για τους λαούς και την άγρια φύση της Μαύρης Ηπείρου, πράγμα που αντανακλάται έντονα και στα έργα του.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-450-128-3
Book pages: 
576
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο