Product

Ο γάτος πάει διακοπές

Product

Ο γάτος που έκλαιγε μαργαριτάρια

Ο γάτος που βρήκε το Θεό

Κωδικός:
86667
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"Από τώρα και στο εξής" είπε ευλαβικά η Έλεν, "δεν πρόκειται να ξαναφάμε τίποτα που να έχει πρόσωπο."
Ο Μαρμελάδας δε θυμόταν να έχει δει πρόσωπο σε καμία κονσέρβα απ' αυτές που είχαν μέσα βοδινό με γεύση κοτόπουλου, κοτόπουλο με γεύση βοδινού ή ψάρι με γεύση συκωτιού.
"Το πνευματικό μονοπάτι" συνέχισε η Έλεν, "αξίζει κάποιες θυσίες. Θα μας οδηγήσει στην πλησμονή του Θεού."

9,54 €
4,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

"Από τώρα και στο εξής" είπε ευλαβικά η Έλεν, "δεν πρόκειται να ξαναφάμε τίποτα που να έχει πρόσωπο." Ο Μαρμελάδας δε θυμόταν να έχει δει πρόσωπο σε καμία κονσέρβα απ' αυτές που είχαν μέσα βοδινό με γεύση κοτόπουλου, κοτόπουλο με γεύση βοδινού ή ψάρι με γεύση συκωτιού. "Το πνευματικό μονοπάτι" συνέχισε η Έλεν, "αξίζει κάποιες θυσίες. Θα μας οδηγήσει στην πλησμονή του Θεού." Ο Μαρμελάδας δεν είχε ιδέα για το τι ήταν αυτή η πλησμονή του Θεού, αλλά ήταν σίγουρος ότι θα τον οδηγούσε στη λιμοκτονία. Συνειδητοποίησε πως θα 'πρεπε να ξαναρχίσει να κυνηγάει ποντίκια. Ο Μαρμελάδας, ένας πανέμορφος γάτος με πορτοκαλιές ραβδώσεις, ζει στο σπίτι της καλής κομμώτριας Έλεν. Ξαφνικά, η Έλεν αποφασίζει να ακολουθήσει το "πνευματικό μονοπάτι" που θα της αλλάξει τη ζωή. Η πρώτη αλλαγή αφορά στη διατροφή... Από τώρα και στο εξής, ο Μαρμελάδας θα τρώει μόνο φρούτα και λαχανικά... Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο γατούλης καταλήγει να περιπλανιέται στην Ινδία σε αναζήτηση ενός σπουδαίου γκουρού, μαζί με τη σύντροφό του, τη γατούλα Αφρούλα. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να επιστρέψει στην πατρίδα του χάρη στην παρέμβαση κάποιων εξωγήινων και να θριαμβεύσει στη μικρή οθόνη. "Αν σου αρέσουν τα Happy ends" επισημαίνουν οι συγγραφείς, "αυτό είναι το βιβλίο που σου χρειάζεται". Για να καταλήξουν "Βιβλικά": "Αγάπα τον γάτον σου ως σεαυτόν".
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8397-01-4
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρόμπερτ Φίσερ είναι ένας διάσημος αμερικανός συγγραφέας κωμωδιών, που έγραψε κείμενα για πολλούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως ο Γκράουτσο Μαρξ, ο Μπομπ Χόουπ, η Λουσίλ Μπολ κ.ά. Έχει υπογράψει περισσότερα από τετρακόσια ραδιοφωνικά και χίλια τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και πολυάριθμα θεατρικά σόου για το Μπρόντγουεϊ. Στα ελληνικά κυκλοφορεί, από τις εκδόσεις opera, το παγκόσμιο μπεστ-σέλερ του: Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8397-01-4
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο