Product

Ο γόρδιος δεσμός του Κυπριακού

Product

Ο γορίλας

Ο γόρδιος φιόγκος

Κωδικός:
27180
Manufacturer: 
Description: 

Ο Γκέοργκ Πόλγκερ αφήνει το δικηγορικό του γραφείο στην Καρλσρούη για να ζήσει μια διαφορετική ζωή στη Νότια Γαλλία. Η γοητευτική φύση της είναι, όμως, το μόνο φιλόξενο στοιχείο στη νέα του ζωή, που περνάει περισσότερο άσκημα παρά καλά. Ώσπου μια μέρα ξαφνικά όλα θ' αλλάξουν. Χάρη σε κάποιες περίεργες συμπτώσεις γίνεται ιδιοκτήτης ενός μεταφραστικού γραφείου. Ειδικότητα: Σχέδια κατασκευής μαχητικών ελικοπτέρων.

10,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Γκέοργκ Πόλγκερ αφήνει το δικηγορικό του γραφείο στην Καρλσρούη για να ζήσει μια διαφορετική ζωή στη Νότια Γαλλία. Η γοητευτική φύση της είναι, όμως, το μόνο φιλόξενο στοιχείο στη νέα του ζωή, που περνάει περισσότερο άσκημα παρά καλά. Ώσπου μια μέρα ξαφνικά όλα θ' αλλάξουν. Χάρη σε κάποιες περίεργες συμπτώσεις γίνεται ιδιοκτήτης ενός μεταφραστικού γραφείου. Ειδικότητα: Σχέδια κατασκευής μαχητικών ελικοπτέρων. Ο Πόλγκερ θα βρεθεί σε μια δίνη γεγονότων που εκτυλίσσονται σαν αστραπή και αλλάζουν τη ζωή του, όπου δεν ξεχωρίζει ο εχθρός από το φίλο, και ο ίδιος ανακαλύπτει έναν άλλο εαυτό. Τα αστυνομικά μυθιστορήματα του Β. Schlink "Απόδοση δικαιοσύνης", "Ο γόρδιος φιόγκος" και "Η απάτη του Ζελμπ" διακρίθηκαν με λογοτεχνικά βραβεία και διασκευάστηκαν για τον κινηματογράφο. Το λογοτεχνικό του αριστούργημα "Διαβάζοντας τη Χάννα" κέρδισε το αναγνωστικό κοινό της Ευρώπης και της Αμερικής και μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες διατηρώντας μια υψηλή θέση στα παγκόσμια μπεστσέλλερ.
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-218-180-Χ
Book pages: 
289
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Mπέρνχαρντ Σλινκ γεννήθηκε το 1944 στο Mπίλεφελντ της Γερμανίας και μεγάλωσε στη Χαϊδελβέργη και στο Μάνχαϊμ. Είναι νομικός, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, ζει στο Βερολίνο και στη Νέα Υόρκη. Πετυχημένος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων -έχει ήδη βραβευθεί για δύο βιβλία του, "O γόρδιος φιόγκος" και "H εξαπάτηση του Zελμπ"- ο Σλινκ εξέπληξε κριτικούς και αναγνώστες και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για το "Διαβάζοντας στη Xάννα", που αποτέλεσε το μεγαλύτερο εκδοτικό γεγονός του 1995 όχι μόνο για τη Γερμανία αλλά και για τα παγκόσμια γράμματα, αφού μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία του Stephen Daldry με τίτλο "Σφραγισμένα χείλη" (The Reader) και κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της Kate Winslet.
Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 54 γλώσσες. Το Μάιο του 2002 ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας απέδωσε στον Μπ. Σλινκ τον τίτλο του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-218-180-Χ
Book pages: 
289
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο