Product

Ο δρόμος για την Ουρανούπολη

Product

Ο δρόμος για το Αλταμόν

Ο δρόμος για την υπέρτατη γαλήνη

Κωδικός:
112507
Manufacturer: 
Description: 

Η "Υπέρτατη γαλήνη" αναλύει τη θεωρία και την πρακτική της μεθόδου τον νερού τον Ταοϊστικού διαλογισμού, το πρώτο μέρος της οποίας περιέχεται στον δρόμο για την εσωτερική χαλάρωση. Η γνώση αυτή αποδίδεται στον Λάο Τσε και διατυπώθηκε στο Τάο Τε Τσινγκ, πριν 2500 χρόνια. Διαδόθηκε από δάσκαλο σε μαθητή και από γενιά σε γενιά, για να διασωθεί στις μέρες μας από τον Λιον Χοννγκ Τσιε και τον συγγραφέα.

17,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η "Υπέρτατη γαλήνη" αναλύει τη θεωρία και την πρακτική της μεθόδου τον νερού τον Ταοϊστικού διαλογισμού, το πρώτο μέρος της οποίας περιέχεται στον δρόμο για την εσωτερική χαλάρωση. Η γνώση αυτή αποδίδεται στον Λάο Τσε και διατυπώθηκε στο Τάο Τε Τσινγκ, πριν 2500 χρόνια. Διαδόθηκε από δάσκαλο σε μαθητή και από γενιά σε γενιά, για να διασωθεί στις μέρες μας από τον Λιον Χοννγκ Τσιε και τον συγγραφέα. Η "Υπέρτατη γαλήνη" εστιάζει στη βασική τεχνική της μεθόδου του νερού, τη διαδικασία της εσωτερικής διάλυσης, που μας βοηθά να ξεπεράσουμε τους εσωτερικούς μας δαίμονες, να πετύχουμε καλύτερη συγκέντρωση και καλύτερη διαχείριση της εσωτερικής ενέργειάς μας και να κατακτήσουμε πνευματική ανάπτυξη μέσω της σωματικής άσκησης και του διαλογισμού. Το βιβλίο αυτό εμβαθύνει στην ανάλυση των μεθόδων διαλογισμού της όρθιας και καθιστικής στάσης μέσω αναπνευστικών ασκήσεων, που εξηγούνται αναλυτικά με τη βοήθεια εικονογράφησης, και παρουσιάζει ασκήσεις τσι γκουνγκ, που συντελούν στην επίτευξη ψυχικής και σωματικής υγείας και στη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής.
Subtitle: 
Η μέθοδος του νερού στον Ταοϊστικό διαλογισμό
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7246-59-4
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μ. Κ. Φραντζής εκπαιδεύτηκε στην Ηπειρωτική Κίνα και μαθήτευσε στο πλευρό ενός από τους επιφανέστερους Ταοϊστές δασκάλους του εικοστού αιώνα, του Λιου Χουνγκ Τσιε. Ο ίδιος έχει μελετήσει και ειδικευτεί στο Τσι Γκουνγκ και στο Ταϊτσί και διαθέτει 40 περίπου χρόνια εμπειρίας στις πολεμικές τέχνες και στην κινεζική ιατρική, με σπουδές στο βελονισμό και στο θεραπευτικό μασάζ Τουι Να και προϋπηρεσία σε κλινικές της Κίνας ως θεραπευτής Τσι Γκουνγκ. Έζησε για περισσότερο από 15 χρόνια στην Κίνα, στην Ινδία και στην Ιαπωνία και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο τζούντο, στο καράτε, στο ζίου ζίτσου και στο αϊκίντο.

Subtitle: 
Η μέθοδος του νερού στον Ταοϊστικό διαλογισμό
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7246-59-4
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο