Product

Ο δρόμος με τις άκαρπες καρυδιές

Product

Ο δρόμος με τις πολλές παγίδες!

Ο δρόμος με τις πικροδάφνες

Κωδικός:
80032
Manufacturer: 
Description: 

Ο έρωτας, η αγάπη προϋπάρχουν στην ανθρώπινη φύση, όπως και όλα τα άλλα συναισθήματα. Φτάνει να μην τα προσβάλλει συχνά η τυραννική ανία και η αδιαφορία, αφού ο άνθρωπος αρέσκεται στο να εξερευνά κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του συντρόφου του, παραμελώντας την ουσία των σχέσεων που είναι τα συναισθήματα. Ο άνθρωπος δεν πλάστηκε μόνον από σάρκα και οστά, έχει και μια καρδιά υπερήφανη που κτυπά στα στήθη του, ρυθμίζοντας τη διάρκεια της ίδιας της ζωής του. Έχει στο βάθος του είναι του την ψυχή, την κινητήρια δύναμη που διαθέτει κάθε ζωντανός οργανισμός.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο έρωτας, η αγάπη προϋπάρχουν στην ανθρώπινη φύση, όπως και όλα τα άλλα συναισθήματα. Φτάνει να μην τα προσβάλλει συχνά η τυραννική ανία και η αδιαφορία, αφού ο άνθρωπος αρέσκεται στο να εξερευνά κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του συντρόφου του, παραμελώντας την ουσία των σχέσεων που είναι τα συναισθήματα. Ο άνθρωπος δεν πλάστηκε μόνον από σάρκα και οστά, έχει και μια καρδιά υπερήφανη που κτυπά στα στήθη του, ρυθμίζοντας τη διάρκεια της ίδιας της ζωής του. Έχει στο βάθος του είναι του την ψυχή, την κινητήρια δύναμη που διαθέτει κάθε ζωντανός οργανισμός. Έχει το νου, την αντίληψη, που του υπαγορεύουν να ζει και να δραστηριοποιείται σύμφωνα με τους κανόνες της ορθής λογικής...
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7826-57-4
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Εύη Παπαδήμα γεννήθηκε στο Αγρίνιο από πατέρα Αγρινιώτη και μητέρα Ξανθιώτισσα. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Γράφει από τα παιδικά της χρόνια, ενώ πρωτοδημοσίευσε στη Φιλολογική σελίδα της εφημερίδας "Βραδυνή" την οποία επιμελείτο ο Μπάμπης Κλάρας. Συνεργάστηκε με τα ποικίλης ύλης περιοδικά γράφοντας "το ελληνικό διήγημα", συνεχίζει να συνεργάζεται με τα λογοτεχνικά περιοδικά και έχει την ειδική στήλη του Χρονογραφήματος σε αρκετές εφημερίδες του Αθηναϊκού, Περιοδικού και Επαρχιακού Τύπου.
Έργα της έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και εγκυκλοπαίδειες, έχουν τιμηθεί με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες.
Έχει εκδώσει 31 βιβλία (ποίηση, δοκίμια, ηθογραφικά, ταξιδιωτικά, χρονογραφήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα) πολλά εκ των οποίων βρίσκονται σε Κοινοτικές και Δημόσιες Βιβλιοθήκες, σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, σε Ακαδημίες Γραμμάτων και Τεχνών.
Επίσης σε Πανεπιστήμια με έδρα Ελληνικής Λογοτεχνίας στην Ευρώπη και την Αμερική, καθώς και στην Πτέρυγα Ελληνικών Συγγραφών της Διεθνούς Δανειστικής Βιβλιοθήκης του ISTI Bρυξελλών.
Το βιβλίο "Walking around Agistri island"(Δ΄έκδοση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα), έχει διδαχθεί στο μεταπτυχιακό τμήμα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Mons - Hainaut του Βελγίου.
Η Εύη Παπαδήμα είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Θεοδωράκη, τεχνικό τύπου, συγγραφέα ταξιδιωτικών βιβλίων.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7826-57-4
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο