Product

Ο δρόμος της ζωής

Product

Ο δρόμος της καμήλας και το σχολείο

Ο δρόμος της ιατρικής

Κωδικός:
80992
Description: 

Για τους Ινδιάνους της Αμερικής η λέξη "ιατρική" σήμαινε κάτι περισσότερο από μία ουσία για την αποκατάσταση της υγείας. Σήμαινε την εσώτερη ενδυνάμωση και την αυτογνωσία. Ο Δρόμος της Ιατρικής είναι ένας πρακτικός τρόπος μιας καταπληκτικής διαδικασίας προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, να αποκαταστήσετε την αυτοεκτίμησή σας και να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το γεγονός ότι οι πηγές που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής βρίσκονται μέσα σας.

22,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για τους Ινδιάνους της Αμερικής η λέξη "ιατρική" σήμαινε κάτι περισσότερο από μία ουσία για την αποκατάσταση της υγείας. Σήμαινε την εσώτερη ενδυνάμωση και την αυτογνωσία. Ο Δρόμος της Ιατρικής είναι ένας πρακτικός τρόπος μιας καταπληκτικής διαδικασίας προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, να αποκαταστήσετε την αυτοεκτίμησή σας και να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το γεγονός ότι οι πηγές που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής βρίσκονται μέσα σας. Ο Κέννεθ Μέντοους συνδυάζει τις αρχές του Τροχού της Ιατρικής των Ινδιάνων της Αμερικής με την αρχαία σοφία των σαμάνων όλων των πολιτισμών και των παραδόσεων όλου του κόσμου και την προσαρμόζει στη σύγχρονη εποχή. Μάθετε πως: θα ευθυγραμμιστείτε με τις δυνάμεις της φύσης που βρίσκονται γύρω σας και μέσα σας - να εκτιμάτε το τώρα και να επωφελείστε από αυτό - θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε συνειδητά το πεπρωμένο σας - να αντιλαμβάνεστε τη ζωή σας σαν μια συναρπαστική περιπέτεια. Ο Δρόμος της Ιατρικής είναι ένας πρακτικός οδηγός για τη Ζωή, διαβάζεται εύκολα και περιέχει ασκήσεις και "αποστολές περιπέτειας" που θα βρείται ευχάριστες και αποτελεσματικές.
Subtitle: 
Πως θα εξυψώσετε τη ζωή σας με τον τροχό της ιατρικής των ινδιάνων της Αμερικής
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-430-187-Χ
Book pages: 
335
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κέννεθ Μέντοους είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που προσαρμόζουν τις αρχές των σαμάνων στην καθημερινή ζωή της σύγχρονης κοινωνίας: "Η ιατρική της γης", "Σαμανιστική εμπειρία", "Εκεί όπου πετούν οι αετοί", "Η δύναμη των Ρούνων".

Subtitle: 
Πως θα εξυψώσετε τη ζωή σας με τον τροχό της ιατρικής των ινδιάνων της Αμερικής
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-430-187-Χ
Book pages: 
335
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο