Product

Ο ελέφαντας που παίζει με τις κορίνες

Product

Ο Ελικώνας και το μουσείο

Ο ελικοειδής χορός

Κωδικός:
109850
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"Ο Ελικοειδής χορός" είναι μια λαμπρή άποψη της ανάπτυξης αλλά και της καταστολής της σύγχρονης λατρείας της Μαγείας και Λατρείας της θρησκείας της θεάς. Στην 10η αυτή της έκδοση η Starhawk πραγματοποιεί μια ευρύτατη ανάλυση των αλλαγών που έχουν γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια στον κόσμο μας, σε σχέση με την πρακτική και τις τελετουργίες της θρησκείας της θεάς και το πόσο πολύ όλα αυτά την έχουν επηρεάσει.

21,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Ο Ελικοειδής χορός" είναι μια λαμπρή άποψη της ανάπτυξης αλλά και της καταστολής της σύγχρονης λατρείας της Μαγείας και Λατρείας της θρησκείας της θεάς. Στην 10η αυτή της έκδοση η Starhawk πραγματοποιεί μια ευρύτατη ανάλυση των αλλαγών που έχουν γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια στον κόσμο μας, σε σχέση με την πρακτική και τις τελετουργίες της θρησκείας της θεάς και το πόσο πολύ όλα αυτά την έχουν επηρεάσει. Είναι ακόμη ένα βιβλίο ασκήσεων και πρακτικών -κάποιες από αυτές χρειάζονται από μερικούς αρκετό χρόνο για να επιτευχθούν- οι οποίες σύμφωνα με την Starhawk είναι "μια ζωντανή παράδοση που δεν είναι ούτε στατική ούτε καθορισμένη επειδή αλλάζει διαρκώς και διαφοροποιείται σύμφωνα με τις εξελιγκτικές ανάγκες της διαδικασίας της συνεχούς αλλαγής του χρόνου."
Subtitle: 
Η αναγέννηση της αρχαίας θρησκείας της μεγάλης θεάς
Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-85520-0-1
Book pages: 
328
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Starhawk είναι η συγγραφέας των βιβλίων που έγιναν best sellers "Ονειρευόμενη στο Σκοτάδι" και "της Αλήθειας" ή "Πρόκλησης". Διδάσκει σε διάφορα κολλέγια στο Σαν Φραντσίσκο και ταξιδεύει διαρκώς παντού δίνοντας διαλέξεις και ομιλίες. Εργάζεται στην κολλεκτίβα του Reclaiming στο Σαν Φραντσίσκο, η οποία διαθέτει τάξεις με λατρείες και δημόσιες τελετές εορτασμών της Παλιάς θρησκείας της θεάς (που είναι γνωστή και σαν "η Μαγεία").

Subtitle: 
Η αναγέννηση της αρχαίας θρησκείας της μεγάλης θεάς
Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-85520-0-1
Book pages: 
328
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο