Product

Ο εχθρός μου

Product

Ο εχθρός του κ. Humanth

Ο εχθρός του Θεού

Κωδικός:
88186
Manufacturer: 
Description: 

"Μίλησέ μου για τον ακριβό μας Αρθούρο", λέει η Ιγκρέιν, "για την τελευταία και μεγαλύτερή μας ελπίδα, το βασιλιά μας που Ποτέ Δεν Έγινε βασιλιάς, τον Εχθρό του Θεού και τη μάστιγα των Σαξόνων".
Η μάχη στο Λαγκ Βέιλ τελειώνει με θριαμβευτή των Αρθούρο. Τα βασίλεια της Βρετανίας είναι πλέον ενωμένα, ο θρόνος του βασιλιά Μόρντρεντ ασφαλής, και η όμορφη Γκουίνεβιρ πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί του Αρθούρου, του αδιαμφισβήτητου ηγέτη της χώρας -ενός ηγέτη χωρίς θρόνο.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Μίλησέ μου για τον ακριβό μας Αρθούρο", λέει η Ιγκρέιν, "για την τελευταία και μεγαλύτερή μας ελπίδα, το βασιλιά μας που Ποτέ Δεν Έγινε βασιλιάς, τον Εχθρό του Θεού και τη μάστιγα των Σαξόνων". Η μάχη στο Λαγκ Βέιλ τελειώνει με θριαμβευτή των Αρθούρο. Τα βασίλεια της Βρετανίας είναι πλέον ενωμένα, ο θρόνος του βασιλιά Μόρντρεντ ασφαλής, και η όμορφη Γκουίνεβιρ πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί του Αρθούρου, του αδιαμφισβήτητου ηγέτη της χώρας -ενός ηγέτη χωρίς θρόνο. Ο Αρθούρος, όμως, έχει ξεχάσει τους θεούς και στη Βρετανία επικρατεί χάος. Ο σοφός Μέρλιν πιστεύει ότι για να επανέλθει η τάξη πρέπει να συγκεντρωθούν τα δεκατρία ιερά αντικείμενα της Βρετανίας. Ο Ντέρβελ, ο πιστός πολεμιστής του Αρθούρου, παρασύρεται από τις δολοπλοκίες του βασιλιά Λάνσελοτ και τα σχέδια του Βρετανού πολέμαρχου ανατρέπονται... Μετά το Βασιλιά του Χειμώνα, έρχεται το δεύτερο μέρος της Τριλογίας του Βασιλιά Αρθούρου, ένα μυθιστόρημα ακόμη πιο δυνατό και συναρπαστικό.
Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-274-798-6
Book pages: 
450
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μπέρναρντ Κόρνγουελ γεννήθηκε το 1944 στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Έσεξ. Εργάστηκε στο BBC ως παραγωγός στην εκπομπή "Nationwide" και ως διευθυντής του τμήματος τρεχουσών υποθέσεων στη Βόρεια Ιρλανδία. Το 1979 εγκαταστάθηκε στην Αμερική, όπου και ζει μέχρι σήμερα με τη γυναίκα του. Από τότε έχει αφοσιωθεί στο γράψιμο, αφού, όπως λέει ο ίδιος, ήταν το μόνο επάγγελμα που μπορούσε να ασκήσει χωρίς να χρειάζεται πράσινη κάρτα! Έχει γράψει μια σειρά ιστορικών μυθιστορημάτων για την περίοδο των Ναπολεόντειων Πολέμων, με ήρωα τον Ρίτσαρντ Σαρπ, τα οποία τον έχουν κάνει διάσημο: έχουν πουλήσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα σε εννιά γλώσσες και έχουν γυριστεί σε σειρά για την τηλεόραση με χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές. Ο Κόρνγουελ είναι πολύ αγαπητός στους αναγνώστες του· πριν από καιρό, μάλιστα, ανέλαβε να ξεναγήσει μια ομάδα από αυτούς στο πεδίο μάχης του Βατερλό. Αυτός είναι ίσως ένας από τους λόγους που θεωρείται ο πιο πετυχημένος συγγραφέας στην Αγγλία του εκδοτικού οίκου Harper Collins. Ο Κόρνγουελ είναι επίσης ο συγγραφέας της "Τριλογίας του Βασιλιά Αρθούρου". Το 2006 του απονεμήθηκε ο τίτλος Officer of the Order of the British Empire (OBE), για τις υπηρεσίες του στη λογοτεχνία.

Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-274-798-6
Book pages: 
450
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο