Product

Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα

Product

Ο ευλαβικός χορός

Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα

Κωδικός:
86815
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Κάποιοι φίλοι που είχαν κόψει το κάπνισμα με τη μέθοδο του Allen, μου πρότειναν, να διαβάσω το βιβλίο.
Ήταν τέτοια η αποκάλυψη, που απελευθερώθηκα από τον εθισμό στη στιγμή. Όπως οι φίλοι μου πριν από μένα, το βρήκα όχι μόνο εύκολο αλλά και απίστευτα ευχάριστο να μην καπνίζω. Τώρα νιώθω πιο υγιής και πιο ευτυχισμένος.
Μου φαίνεται απίστευτο πώς ο Allen Carr καταφέρνει να το κάνει τόσο απλό μ' αυτά που λέει.
(Sir Anthony Hopkins).

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάποιοι φίλοι που είχαν κόψει το κάπνισμα με τη μέθοδο του Allen, μου πρότειναν, να διαβάσω το βιβλίο. Ήταν τέτοια η αποκάλυψη, που απελευθερώθηκα από τον εθισμό στη στιγμή. Όπως οι φίλοι μου πριν από μένα, το βρήκα όχι μόνο εύκολο αλλά και απίστευτα ευχάριστο να μην καπνίζω. Τώρα νιώθω πιο υγιής και πιο ευτυχισμένος. Μου φαίνεται απίστευτο πώς ο Allen Carr καταφέρνει να το κάνει τόσο απλό μ' αυτά που λέει. (Sir Anthony Hopkins). O Allen Carr έχει σήμερα αναγνωριστεί ως ο υπ' αριθμόν ένα ειδικός για το σταμάτημα του καπνίσματος. Η μέθοδος που αναπτύσσει στο κλασικό αυτό best seller της Penguin, βρίσκεται για χρόνια στην κορυφή των πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία και έχει μεταφραστεί στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου. "Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα" έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές σ' όλο τον κόσμο να μεταβληθούν, εύκολα και ανώδυνα, σε ευτυχισμένους μη καπνιστές.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7872-09-6
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Allen Carr ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα οικονομικά το 1958. Παρά την επιτυχημένη καριέρα του στο επάγγελμα που είχε διαλέξει, τα πέντε πακέτα τσιγάρα που είχε φτάσει να καπνίζει την ημέρα, μετά από 33 χρόνια ως καπνιστής, τον είχαν φέρει σε πραγματική απόγνωση.
Έκανε αμέτρητες απόπειρες και με όλες τις μεθόδους να σταματήσει το κάπνισμα αλλά απέτυχε. Το 1983, κατάφερε να απαλλαγεί από τα 100 τσιγάρα της καθημερινότητας του άμμεσα, ανώδυνα, χωρίς να χρησιμοποιήσει τη "δύναμη της θέλησης" και χωρίς να ταλαιπωρείται από τα ανυπόφορα σύνδρομα στέρησης. Είχε ανακαλύψει "τον δρόμο της απελευθέρωσης". Η μέθοδός του ονομάστηκε "Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα". Σήμερα ο Allen Carr έχει πια αναγνωριστεί ως ο υπ' αριθμόν 1 ειδικός για το σταμάτημα του καπνίσματος σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βιβλίο του "Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα" βρίσκεται για χρόνια στην κορυφή των πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία και έχει μεταφραστεί στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου. Από τότε που ασχολείται επαγγελματικά με το θέμα του καπνίσματος, ο Allen Carr οργανώνει με μεγάλη επιτυχία ομαδικές συνεδρίες, με καπνιστές που έρχονται απ' όλο τον κόσμο για να τον συμβουλευτούν ενώ διατηρεί κλινικές απεξάρτησης σε 18 χώρες.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7872-09-6
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο