Product

Ο θάνατος ως κέρδος

Product

Ο Θάνος κι ο Μικρούτσικος

Ο θάνατος, οι θρησκείες και η ιδεολογία του φόβου

Κωδικός:
132743
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει ως τίτλο το θάνατο, αλλά θέμα του τη ζωή.

Αφορμή: Κάποιοι προβληματισμοί για το θάνατο, ο καθηλωτικός ρόλος τού φόβου στη ζωή μας, ο οποίος παύει να σχετίζεται μόνο με το φόβο του θανάτου και διεισδύει σε όλες τις πλευρές της ζωής μας.

Ζητούμενο: Μία εξήγηση για την ίδια τη ζωή, τις ανησυχίες, τους φόβους και τις ελπίδες μας, μέσα από το πρίσμα της εξελικτικής διαδικασίας της φύσης, όπου ο θάνατος δε νοείται ως τέλος Αλλά ως μία στιγμή της εξέλιξης.

17,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει ως τίτλο το θάνατο, αλλά θέμα του τη ζωή. Αφορμή: Κάποιοι προβληματισμοί για το θάνατο, ο καθηλωτικός ρόλος τού φόβου στη ζωή μας, ο οποίος παύει να σχετίζεται μόνο με το φόβο του θανάτου και διεισδύει σε όλες τις πλευρές της ζωής μας. Ζητούμενο: Μία εξήγηση για την ίδια τη ζωή, τις ανησυχίες, τους φόβους και τις ελπίδες μας, μέσα από το πρίσμα της εξελικτικής διαδικασίας της φύσης, όπου ο θάνατος δε νοείται ως τέλος Αλλά ως μία στιγμή της εξέλιξης. Μία εξήγηση η οποία θα λειτουργήσει απελευθερωτικά προς την πλήρη ανάπτυξη των ανθρωπίνων δυνατοτήτων, πέρα από αναχρονιστικούς θεσμούς, παρωχημένες πρακτικές και πολιτική χειραγώγηση, τα οποία, σύμφωνα τον συγγραφέα εντοπίζονται στον ρόλο που διαδραματίζει η θρησκεία σε συνδυασμό με την πρακτική της εκκλησίας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8354-95-1
Book pages: 
162
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 27 Δεκεμβρίου 1952, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Από το 1970 που πέρασε στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, έμενε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να διατηρεί επαφή με την γενέθλια πόλη του. Στη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα. Φυλακίσθηκε όταν γίνανε οι συλλήψεις της αντι-ΕΦΕΕ και της ΚΝΕ τον Φεβρουάριο του 1974 και αποφυλακίσθηκε με την πτώση της χούντας. Στη συνέχεια, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς. Σήμερα είναι γιατρός παθολόγος στο ΕΣΥ. Έχει δύο παιδιά από δύο γάμους, τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8354-95-1
Book pages: 
162
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο