Product

Ο θανάσιμος κίνδυνος

Product

Ο θάνατος

Ο θανατοναύτης

Κωδικός:
86339
Manufacturer: 
Description: 

Ο φόνος μιας ψυχωτικής δολοφόνου από έναν άντρα του εγκληματολογικού μέσα στο μετρό στην Ομόνοια θα σταθεί αφορμή για έναν καταιγισμό αποκαλύψεων για την κατάσταση στο εσωτερικό του τμήματος. Ο Μπάμπης, αξιωματικός του εγκληματολογικού, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους προσωπικούς του εφιάλτες. Ευαίσθητος ή αφόρητα πεζός άνθρωπος, ευφυής ή ανεπαρκής αξιωματικός; Το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται περνώντας μέσα από τη ζωή και το θάνατο και οδηγεί τον Διοικητή του Τμήματος στην αποκάλυψη της απρόσμενης αλήθειας.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο φόνος μιας ψυχωτικής δολοφόνου από έναν άντρα του εγκληματολογικού μέσα στο μετρό στην Ομόνοια θα σταθεί αφορμή για έναν καταιγισμό αποκαλύψεων για την κατάσταση στο εσωτερικό του τμήματος. Ο Μπάμπης, αξιωματικός του εγκληματολογικού, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους προσωπικούς του εφιάλτες. Ευαίσθητος ή αφόρητα πεζός άνθρωπος, ευφυής ή ανεπαρκής αξιωματικός; Το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται περνώντας μέσα από τη ζωή και το θάνατο και οδηγεί τον Διοικητή του Τμήματος στην αποκάλυψη της απρόσμενης αλήθειας. 'Ενα αφήγημα - πικρό σχόλιο πάνω στη λειτουργία των μηχανισμών που δεν εννοούν να λαμβάνουν υπόψη την ανθρώπινη ιδιαιτερότητα. Ο ανθρώπινος παράγοντας, απρόβλεπτος, πολύπλοκος και χαοτικός, ανατρέπει κάθε προσπάθεια για ευταξία. [θανατοναύτης (ο): αυτός που έχει εμπειρία πρόσκαιρου θανάτου, της οποίας την ανάμνηση διατηρεί μετά την ανάνηψή του.]
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-518-165-7
Book pages: 
149
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Λευτέρης Μαυρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962· μέχρι τα δεκαοκτώ του έζησε στην Πτολεμαΐδα. Το 1984 πήρε το πτυχίο της Νεοελληνικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. Από το 1987 ζει στο Χρυσό Σερρών και εργάζεται ως φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-518-165-7
Book pages: 
149
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο