Product

Ο θαυματοποιός

Product

Ο θαυματοποιός

Ο θαυματοποιός

Κωδικός:
139639
Manufacturer: 
Description: 

Τίποτα δε δικαιολογείται να ονομαστεί "θαύμα" εκτός με τη γενική, βαθύτερη έννοια ότι το καθετί είναι θαύμα. Το ότι ο καθένας από εμάς είναι μέσα σε ένα υλικό περίβλημα, το πολύπλοκο και πολυσύνθετο σώμα του, και όλοι είμαστε τοποθετημένοι πάνω στη γη, η οποία στριφογυρίζει μέσα στο απέραντο διάστημα ανάμεσα σε εκατομμύρια αστέρια, υπάρχει τίποτα το κοινότερο από αυτό και συγχρόνως και το πιο μεγάλο θαύμα;

14,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τίποτα δε δικαιολογείται να ονομαστεί "θαύμα" εκτός με τη γενική, βαθύτερη έννοια ότι το καθετί είναι θαύμα. Το ότι ο καθένας από εμάς είναι μέσα σε ένα υλικό περίβλημα, το πολύπλοκο και πολυσύνθετο σώμα του, και όλοι είμαστε τοποθετημένοι πάνω στη γη, η οποία στριφογυρίζει μέσα στο απέραντο διάστημα ανάμεσα σε εκατομμύρια αστέρια, υπάρχει τίποτα το κοινότερο από αυτό και συγχρόνως και το πιο μεγάλο θαύμα; Συνήθως θεωρείται θαύμα κάτι που έλαβε χώρα κατά παράβαση ή πέραν των Νόμων. Όλα όμως όσα συμβαίνουν στο Σύμπαν, το οποίο έχει δημιουργηθεί με τόση ακρίβεια, γίνονται σύμφωνα με νόμους και μόνο με νόμους εξηγούνται. Τα θαύματα, όπως ονομάζονται, ενός μεγάλου δασκάλου απορρέουν από την ακριβή αντίληψη εκ μέρους του των Λεπτών Νόμων που λειτουργούν στον εσωτερικό κόσμο της ενσυνείδητης κατάστασης. Η κοσμική τάξη που διέπει το Σύμπαν δε διαφέρει από την ηθική τάξη η οποία διευθύνει τις τύχες των ανθρώπων. Είμαστε ένα με το Σύμπαν. Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να σεβαστεί τα ηθικά αξιώματα του Σύμπαντος δεν επιθυμεί να αναζητήσει την αλήθεια.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6655-40-7
Book pages: 
382
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Ηράκλειο Κρήτης
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ηλίας Ρόβλιας γεννήθηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας τον Απρίλιο του 1948. Είναι μηχανικός διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ασχολείται πολλά χρόνια με την κατασκευή και πώληση παραθεριστικών και αστικών κατοικιών. Εδώ και τριάμισι χρόνια περίπου είναι μαθητής της σχολής "Χρυσός Ορφέας" των δύο φωτισμένων δασκάλων Αλτάι Τσι και Γκουρού Σοντιντανάντανα. Του δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρακολούθησε μαθήματα σιβηρικής γιόγκα, μαθήματα αστροκαράτε, πνευματικής θεραπείας, σιβηρικής τάντρα και σεμινάρια για business.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6655-40-7
Book pages: 
382
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Ηράκλειο Κρήτης
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο